Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Jednostavno,tečno,precizno i onda neverovatan pad...zašto se to dešava???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oscilacije su posle svega što se dešavalo bile očekivane. Kad tad moramo izgubiti, osim ako ne očekujete da završimo ligu bez poraza![]()
Oscilacije su posle svega što se dešavalo bile očekivane. Kad tad moramo izgubiti, osim ako ne očekujete da završimo ligu bez poraza![]()
Zvezda je realno toliko jaca od ostalih da bi ladno mogla da napravi 22-0...Jedino mozda u Moraci, ne moraju bas glavni igraci da igraju hokej.......
Stvarno mi uopste nije jasno kako je moguce da se tamo svih ovih godina uopste igra kosarka,koliko je klizavo.
Da se razumemo, uvek može da se nađe budala koja će nekoga da izbode, jer jednostavno grupa ne može da utiče na svakog pojedinca i da nadgleda ko šta radi. Grupa ima svoj kodeks i svoj stav i uvek treba da osudi takve slučajeve, a žrtvama da ukaže poštovanje.
![]()
![]()
Međutim, kad se desi slučaj kao sa ovom stokom iz Turske, da zvižde tokom minuta ćutanja, to samo pokazuje da cela grupa stoji iza ovog zverskog ubistva i da nisu ništa bolji od imbecila koji je to uradio.
Meni nije jasno vaše iščuđavanje. To su Turci, mislim da nikakvo drugo obrazloženje nije potrebno. Jednostavno Turci.
Inače, sledeće nedelje je Derbi. Sad vam se pruža prilika da nam vratite milo za drago za onih +41 i +36 i slično...
Ma kakvi...bice to utakmica ispod 10 razlike..........Sklon sam tome da mislim da ce biti tesna zavrsnica, ali ajde mozda se ipak varam.
Ali da ce biti unutar 10 razlike, to sam ubedjen.
Meni nije jasno vaše iščuđavanje. To su Turci, mislim da nikakvo drugo obrazloženje nije potrebno. Jednostavno Turci.
Inače, sledeće nedelje je Derbi. Sad vam se pruža prilika da nam vratite milo za drago za onih +41 i +36 i slično...
Jednostavno,tečno,precizno i onda neverovatan pad...zašto se to dešava???