KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U seriji smo od 5 pobeda u derbiju, a sigurno vec godinama nas nisu dobili 2 puta u nizu...EVROPSKA ZVEZDA!

Ali ne treba da zaboravimo da su za sve krive sudije, Partizanov lobi u savezu, Partizanov lobi u ULEB-u, Vujosevic, Danilovic i Divac, los parket, uzasni obruci i jos gore table u pioniru, vreme odigravanja utakmice, to sto nije padala kisa, I VRH NARAVNO TO STO JE PARTIZAN JEDINI KRIVAC ZA NEREDE NJIHOVIH NAVIJACA!!!

Znas, kad su Smiljanic i Partizan kaznjeni za derbi u fudbalu, mnogi grobari su se pitali zasto je Partizan kaznjen kad je Zvezda bila domacin i bila duzna kao domacin za organizaciju utakmice. Znaci po vasim recima domacin i samo domacin je odgovoran.

Medjutim, kad je rec o kosarci, onda samo domacin (Partizan) nije odgovoran vec su odgovorni i ostali (Zvezda).

Video si sta se prica o fudbalu. Zvezdin lobi, Terzic, visoka trava ... Znaci tu sigurno ima zavere protiv Partizana, ali u kosarci je sve fer, nema nikakvih problema.

Nije vazno ko iz Zvezdinog tima je kaznjen, poenta je da su kaznjeni gosti (Partizan) i to i igraci i Partizan kao klub. I to vam je smetalo jer ste govorili da je Zvezda bila domacin i duzna za organizaciju utakmice.
A kad se u kosarci desila ista stvar (ali su timovi zamenili mesta tj. Partizan domacin, a Zvezda kaznjena) onda je sve kao bilo fer.

Po onome sta ste pricali kad ste u fudbalu kaznjeni - da.

Opet da ponovim. Kad su u fudbalu kaznjeni gosti (Partizan) onda to nije bilo u redu jer je domacin (Zvezda) odgovoran. Ali kad su u kosarci kasnjeni gosti (Zvezda) onda je sve ok i nije samo domacin (Partizan) odgovoran.

Jeli to ima smisla?

Mustang Smiljanic je kaznjen zbog nesportskog ponasanja na teren, aZvezda zbog divljanja svojih navijaca.To ne moze da se poredi.Logicno je ako tvoji navijaci prave nerede slede kazne za tvoj klub bio domacin ili gost.A ako igraci prave nerede slede kazne za klub ciji su igraci i za igrace.Kad je na mecu Partizan-Hemofarm izbila tuca kaznjeni su i jedni i drugi.

68Mustang428CJ:
Posto je Buducnost pobedila Hemofarm Zvezda je zavrsila tek kao 6.

Vi da ste malo pametniji(mislim na delije) treba da odete na vrata upravi KK Zvezda, da im
razlupate glave, pa da ih smenite. Unistili su Zvezdu. Ja sam inace grobar, ali mi je zao sto je sad derbi sa FMP, a ne sa Zvezdom. A i ako je jaka Zvezda bice jaci i Partizan i bicemo uvek u Evrokupovima. Pogledajte sada: onaj Andjelkovic je obecavao Evropsku Zvezdu, a gle sad, Zvezda nije ni 6-sta u sprdnja ligi....

Pozdrav svima ! ! !

Dushan_Silni:
Vi da ste malo pametniji(mislim na delije) treba da odete na vrata upravi KK Zvezda, da im
razlupate glave, pa da ih smenite. Unistili su Zvezdu. Ja sam inace grobar, ali mi je zao sto je sad derbi sa FMP, a ne sa Zvezdom. A i ako je jaka Zvezda bice jaci i Partizan i bicemo uvek u Evrokupovima. Pogledajte sada: onaj Andjelkovic je obecavao Evropsku Zvezdu, a gle sad, Zvezda nije ni 6-sta u sprdnja ligi....

Pozdrav svima ! ! !
Zvezda jeste 6-ta u kurton ligi. I sta mi imamo sa Zvezdom? Sada je FMP jaci od zlezde i to je to. Batali te price jaka Zvezda jaci Partizan.

ima bre da oteraju sve igrace iz mladjih kategorija sve cistacice i redare i da reorganiziju klub na svim nivoima, ostace NARAVNO samo Zika-pauk, Vesic i mozda trojkas....na pocetku sezone ce opet da sazovu multimedijalnu konferenciju za stampu i da pricaju da je titula vec njihova! Da ne zaboravim mozda se neko iz FMp-a opet gadno povredi pa eto novog polumrtvog-kosrkaski rceno pojacanja za SLEDECU SEZONU u "KK DRZ. PROJ."

Kibu Stjuart od subote u Zvezdi

Američki centar Kibu Stjuart doputovaće u subotu u Beograd, i nastupaće do kraja sezone za Crvenu zvezdu, saznaje B92. Stjuart je prvi deo sezone proveo u Južnoj Koreji, gde je otvoreno novo tržište za američke igrače, zbog velikih transfera i budžeta. Stjuart će predstavljati veliko pojačanje za "crveno-bele" u nastavku sezone, pošto je ostavio sjajan utisak u našoj ligi igrajući za novosadsku Vojvodinu, a ostavio je sjajan utisak i u Italiji, gde je igrao za Kantu.

Tokom koledž karijere Stjuart je nosio dres UNLV-ja, dok je UNBA nastupao za Filadelfiju, bez značajnijeg učinka,

Stjuart je visok 203 cm, ali zbog izuzetno snažne konstitucije igra na poziciji centra.

Amerikanac je već potpisao ugovor sa Zvezdom do kraja sezone.

Kako javljaju beogradski mediji, za Zvezdu bi narednih dana trebalo da potpiše i iskusni plejmejker leskovačkog Zdravlja Marko Cvetković.

2062339451460d094391a90487687025_big.jpg

Најављено појачање кошаркашима за домаћу лигу, Кибу Стјуарт, јуче је дошао у Београд. Међутим, већ након слетања на аеродром Никола Тесла почели су први проблеми. Почело је са царинским формалностима које се се претвориле у дуже чекање. Наставило се тако што је, како кажу из клуба, због неспоразума возач који је чекао Кибуа отишао са аеродрома након што је видео да су сви путници који су били на том лету изашли из авиона, а њега није било.

Требало је додатних пола сата да возач дође по већ изиритираног кошаркаша. Кибу је одвежен у просторије клуба на Малом Калемегдану где долази до праве драме. Наиме, кувар је спремио јело које је по верским убеђењима Кибуа њему строго забрањено. Да ствар буде још гора, Кибу је тек у току ручка сазнао шта једе, након чега је потпуно побеснео и направио лом.

Из клуба нису хтели да дају детаљније информације о томе да ли ће Кибу ипак играти за Звезду у домаћој лиги, тако да је могуће да ћемо остати без појачања.

:lol: :lol: :lol:

Back