KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
68Mustang428CJ:
Alo genije, poredim situaciju, ne igrace.

Mozete lagati i mene i sebe (kao sto radite), ali svi znamo da bi Partizan zadrzao Gurovica da je igrao u Partizanu onako kako igra u Zvezdi.
Dakle, po tebi Jordan se ispucavao? Bullsi sa Jordanom osvojise titulu, a zlezda sa Gurovicam ima isti proj pobeda i poraza u jednoj krajnje smesnoj ligi.

Sherlock:
Dakle, po tebi Jordan se ispucavao? Bullsi sa Jordanom osvojise titulu, a zlezda sa Gurovicam ima isti proj pobeda i poraza u jednoj krajnje smesnoj ligi.

Jordan je predstavljao ono u Bullsima sto Gurovic predstavlja u Zvezdi. Znaci glavni igrac na koga ide svaki napad i koji dobiva daleko vise suteva nego ostatak ekipe.

Nemoramo koristiti Jordana, evo ti recimo Bryanta. On se ispucava i uzima vise suteva nego ostatak tima zajedno. I Lakersi gube.

Sigurno KK sledeca sezona nije FMP ;) Zvezda, ko drugi

A oko rostera...
Zasto mislis da Zvezda nema dobar roster?

1. Burks/Milosevic/Markovic
2. Kovac/Radivojevic(a bese i Thomas)
3. Gurovic/Jorovic
4. Aleksandrov/Tadija Dragicevic
5. Popovic/Misanovic/Antic

Burks sa NBA isksutvom, veoma solidan pley...prva mu je sezona u Evropi, treba vremena da se navikne na evro stil kosarke. Mali Milosevic veliki potencijal, samo da se mane splavova. Markovic pak reprezentativac Australije
Dvojka je poprilicno upraznjena odlaskom po meni odlicnog Thomasa...ali se spominje dolazak Feliksa...
Trojka...Gurovic, medju 3 najbolja krila Evrope..Jorovic, veoma dobar, verujemd a ce i posle ove povrede biti onaj stari
Aleksandrov, Dragicevic....sasvim solidan izbor za cetvorku, posebno ako se zna da se i Antic mzoe na cetvorku spustiti iako je 210cm visok
Petica...Popovic..od njega sam vise ocekivao...ali za centre lige(osim Partizana) je sasvim dobar. Misanovic mzoe 10ak minuta da odigra.

Zvezda mzoe mnogo vise da rotira od Partizana, ima duzu klupu...tim je definitivno skuplji od partizanovog..negde ensto ne stima...videcemo sta ce karadzic sa njima uraditi...mzoda obuzda malo Gurovica, mzoda donese hemiju ekipi..ali da se ne lazemo, zvezdin sastav je poprilicno jak.
Ne znam do kada ce Jorovic odsustvovati i da li je istina da dolazi Stjuard na cetvorku i Feliks na dvojku...ali ako ne dodju oni doci ce neko drugi. Zvezdi ocigledno lova nije problem

QUOTE MIMICA NS:Nisam strucnjak ali taj Pero Antic stvarno ume da........promasi. U pojedinim trenutcima tako zna da ispadne prepotentni magarac, da je to prosto neverovatno. A i Misanovic! Boze sacuvaj,pa taj ne zna sta da radi sa loptom. Uostalom, generalno trenutno svi lose igraju. Gurovic ih je nekad izvlacio, a sad nemaju nikoga. Aleksandrov je imao dosta dobru seriju,ali je on u trenutku pukao. Sta se njemu desava?
QUOTE VLADA SUSA:
Kako sa kojim igracima pa sa Misanovim, Milosevicem i Markovicem (nisam siguran koji je koji)...
Zatim su tu i Jorovic (niko ziv ne zna ni u zvezdici ne zna kad ce taj da igra), Aleksandrov (posle jedne odigrane utakmice koleno mora da mu miruje 7-10 dana, kako race jednom Sakota), Naravno tu je i Pera Antic (NO COMMENT), kapiten Vuk (NO COMMENT x10000000000000), milionski vredan igrac Burks (ipak je "igrao" u NBA), moj omiljeni Popovic (koji kada ponekad slucajno pogodi kos+slobodno bacanje skace od srece po hali 2-3 minuta), Kovac (taj je kosarkas ili???), izvesni mladi Krasnic, Gurovic (ocekujem sut u plej-ofu oko 367 pogotka iz 12542 pokusaja, bice naravno najbolji strelac i zamislite MVP)! Jedini igrac koji stvarni ima sta da pokaze je Dragicevic, ali i on je u poslednje vreme sve vise slican nacinu igre Gurovica, toliko...

Pa slusaj...za balkanske uslove..za zvezdu..sta smo od nje zadnju deceniju navikli...sasvim dobra ekipa
Nije Burks nesto posebno ali svega 3-4 ekipe u ligi imaju boljeg pleya od njega...Raniko, Kus, Cumming, Rasic...ostalo je njegov nivo(Joksimovic, Stipcevic, Gilbert) ili ispod njega
Dvojka...od Kovaca sam mnogo vise ocekivao, proslu sezonu u sinalco ligi odigrao odlicno.
Neko vreme vam je bio i Thomas...a dvojku bolju u ligi od njega nisam bas video..osim Kusa iz Cibone
Trojka tj Gurovic...sigurno najbolje krilo lige(naravno, pricam o NLB ligi)..
Dragicevic na cetvorci, po meni veliki potencijal...naravno da su Drobnjak, Wright, Topic, Erceg, pa cak i bavcic bolji od njega..ali zvezda mzoe vise da rotira na cetvorci od ostalih
Petica..Popovic..ako se ne varam odigrao je posle hemofarma u italiji jednu sezonu, beneton, sasvim solidno...
Tvrdim da zvezdin roster nije za bacanja i plasim se da bi mogli da polude i odu do titule!
Nocna mi je mora to, ali mogu ako im se poklope kockice, tj da dodju Feliks i Stjuard, da Gurovic bude racionalniji, da ga grobari ne isprovociraju, da Antic shvati da nije bek i da ne sutira iz svih pozicija...
Videcemo doduse ;)

Za koji tim je to slabo?
Za spansu ligu dovoljno jak roster za prvih 8
za italijansku ligu za prvih 6
za grcku ligu za prvih 4
za francusku ligu treci
za rusku prvih 5-6
za jadransku...realno za prvih 6
za izraelsku za drugo ili trece mesto
To je ipak ansa realnost

Back