KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ahahahaha... koji ste bre vi smešan klub... pa vi ni igrača ne umete da dovedete i dočekate... hehehee... ma idite bre u tri lepe umreću od smeha... buahahahahaha... ovo su bre kao španske serije... hehehehe... odoh da se umijem, krenule mi suze od smeha... hahaha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ahahahaha... koji ste bre vi smešan klub... pa vi ni igrača ne umete da dovedete i dočekate... hehehee... ma idite bre u tri lepe umreću od smeha... buahahahahaha... ovo su bre kao španske serije... hehehehe... odoh da se umijem, krenule mi suze od smeha... hahaha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Првоаприлска шала. човече, штета што немам довољно глуп смајл за тебе...

Tokan:
Извини, али ти си испао невиђено глуп претходним постом, толико мржње ти је дошло главе...
Vi Cigani pričate o mržnji??? :confused: :confused: :confused:
Malo prati poruke ovde na forumu i poseti malo B92 da vidiš komentare kakve vi ostavljate i kolika je količina mržnje od vaše strane pa onda pričaj o mržnji. A i tvoj prethodni komentar je odmah u startu bio uvređivački, dok sam svojim komentarom samo parodirao gore napisano. Batali se pametovanja i pređi u normalu. Postaješ naporan.

FLUID:
Vi Cigani pričate o mržnji??? :confused: :confused: :confused:
Malo prati poruke ovde na forumu i poseti malo B92 da vidiš komentare kakve vi ostavljate i kolika je količina mržnje od vaše strane pa onda pričaj o mržnji. A i tvoj prethodni komentar je odmah u startu bio uvređivački, dok sam svojim komentarom samo parodirao gore napisano. Batali se pametovanja i pređi u normalu. Postaješ naporan.
Немој да скрећеш тему, насео си на првоаприлску шалу, и одмах дошао овде да се сладиш новим глупостима и трач темама из нашег клуба. Насео си, испаљен си, схвати то како хоћеш.

68Mustang428CJ:
1998.

A osvojili bi i 1999 da prvenstvo nije prekinuto. Partizan tad nije imao tim, a u regularnom delu Buducnost je imala pobedu vise. Zbog bombardovanja playoff nije igran tako da je Buducnost dobila titulu.
A što se ne bunite što je Budućnost uzela titulu u košarci, a bunite se što je Partizan u fudbalu. E, bre Cigani, stvarno ste cigani. :lol:

Tvrdiš da Partizan nije imao tim? Ne znam po kom osnovu. Nikad se ne zna u plej ofu bar što se tiče Partizana. Što se tiče Zvezde zna se. Dođe do plej ofa i the end. :D

Bunim se ja za kosarku, ali u kosarci je barem odigrana regularna sezona, dok u fudbalu nije. U fudbalu je sezona prekinuta posle nekoliko kola prolecneg dela.

Ja ti kazem da Partizan '99 nije imao tim, svako ga je pobedjivao. Zvezda je imala Rakocevica, Stanojevica, Bolica, Topica, Jestratijevica, Popovica ...

68Mustang428CJ:
Bunim se ja za kosarku, ali u kosarci je barem odigrana regularna sezona, dok u fudbalu nije. U fudbalu je sezona prekinuta posle nekoliko kola prolecneg dela.

Ja ti kazem da Partizan '99 nije imao tim, svako ga je pobedjivao. Zvezda je imala Rakocevica, Stanojevica, Bolica, Topica, Jestratijevica, Popovica ...
Odigrana sezona, ali nije plej of. Ako je to isto, zasto se uopste i igra plej of??

I sta je uradila Zvezda u poslednjih 10-15 godina u kosarci, osim sto su platili tekmu da ne ispadnu iz lige.?

Sezona-sticanje prednosti domaceg parketa, borba za sto bolju poziciju u play-off,borba za play-off,opstanak u ligi...
play-off-borba za titulu, evropu...
Dobro pitanje...Sezona se moze zvati i takmicenje po tabeli i kasniji play - off dok sezona moze biti i samo takmicenje po tabeli.Nesto kao u NBA.

Ne mozem orec da Partian nije imao tim '99.Uzeli su kup u seozni '98/'99 i '99/'00.Partizan je bio bar po imenima odlican tim 98/99:Tomasevic,Lukovski,Radosevic,Cubrilo,Brkic,Djokic,Varda,Ilijevski...
Dok su sledece sezone igrali jos i Canak,Petrovic...

Back