Sigurno KK sledeca sezona nije FMP 

Zvezda, ko drugi
A oko rostera...
Zasto mislis da Zvezda nema dobar roster?
1. Burks/Milosevic/Markovic
2. Kovac/Radivojevic(a bese i Thomas)
3. Gurovic/Jorovic
4. Aleksandrov/Tadija Dragicevic
5. Popovic/Misanovic/Antic
Burks sa NBA isksutvom, veoma solidan pley...prva mu je sezona u Evropi, treba vremena da se navikne na evro stil kosarke. Mali Milosevic veliki potencijal, samo da se mane splavova. Markovic pak reprezentativac Australije
Dvojka je poprilicno upraznjena odlaskom po meni odlicnog Thomasa...ali se spominje dolazak Feliksa...
Trojka...Gurovic, medju 3 najbolja krila Evrope..Jorovic, veoma dobar, verujemd a ce i posle ove povrede biti onaj stari
Aleksandrov, Dragicevic....sasvim solidan izbor za cetvorku, posebno ako se zna da se i Antic mzoe na cetvorku spustiti iako je 210cm visok
Petica...Popovic..od njega sam vise ocekivao...ali za centre lige(osim Partizana) je sasvim dobar. Misanovic mzoe 10ak minuta da odigra.
Zvezda mzoe mnogo vise da rotira od Partizana, ima duzu klupu...tim je definitivno skuplji od partizanovog..negde ensto ne stima...videcemo sta ce karadzic sa njima uraditi...mzoda obuzda malo Gurovica, mzoda donese hemiju ekipi..ali da se ne lazemo, zvezdin sastav je poprilicno jak.
Ne znam do kada ce Jorovic odsustvovati i da li je istina da dolazi Stjuard na cetvorku i Feliks na dvojku...ali ako ne dodju oni doci ce neko drugi. Zvezdi ocigledno lova nije problem