KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve, sve, ali onog Peru Antića nazivati igračem košarke je poniženje za svakog košarkaša. Pa onaj bi na basketu, gde sam ja odlazio, bio čisto eto da popuni broj ako bude bilo mesta. Strašno! Protiv Reala je igrao skoro 30 minuta bez poena, sa par skokova i očajnim šutom.

FLUID:
Sve, sve, ali onog Peru Antića nazivati igračem košarke je poniženje za svakog košarkaša. Pa onaj bi na basketu, gde sam ja odlazio, bio čisto eto da popuni broj ako bude bilo mesta. Strašno! Protiv Reala je igrao skoro 30 minuta bez poena, sa par skokova i očajnim šutom.
Pero Antić ove godine ne bi smeo da prima platu za partije koje pruža

Nisam strucnjak ali taj Pero Antic stvarno ume da........promasi. U pojedinim trenutcima tako zna da ispadne prepotentni magarac, da je to prosto neverovatno. A i Misanovic! Boze sacuvaj,pa taj ne zna sta da radi sa loptom. Uostalom, generalno trenutno svi lose igraju. Gurovic ih je nekad izvlacio, a sad nemaju nikoga. Aleksandrov je imao dosta dobru seriju,ali je on u trenutku pukao. Sta se njemu desava?

Mimica NS:
Nisam strucnjak ali taj Pero Antic stvarno ume da........promasi. U pojedinim trenutcima tako zna da ispadne prepotentni magarac, da je to prosto neverovatno. A i Misanovic! Boze sacuvaj,pa taj ne zna sta da radi sa loptom. Uostalom, generalno trenutno svi lose igraju. Gurovic ih je nekad izvlacio, a sad nemaju nikoga. Aleksandrov je imao dosta dobru seriju,ali je on u trenutku pukao. Sta se njemu desava?
Ne, mislim da ti je konstatacija pogrešna. Nije da ume da promaši, nego ne ume da da koš. :D
U tome je bitna razlika.

Maње више лагана победа против Хелиоса, уз доста слабу игру већине играча. Антић, Гуровић и Буркс су одиграли мало боље од осталих, али генерално је ово доста слабо за било какав озбиљнији клуб.

Pa tako je i i igrao ispucavao se.Secam se njegovih izjava da je zaduzio drzavu.Cime???Time sto je dao 2 trojke u reprezentaciji sad zbog toga svi treba da mu se klanjaju??!!Kako je igrao u Partizanu??Kad god dobije loptu sutira makar i preko 3 igraca.Sta je u skorije vreme zvezda "uzela" Partizanu...Gurovica?Radivojevica?Kovaca?Neka im oni daleko im lepa kuca .A sta je Partizan uzeo Zvezdi?Vujanica!Stanojevica!Bogdanovica!Najveca greska u istoriji zvezde ne vezano za ovo sto sam pisao je kada su Sasi Djordjevicu rekli :decko ti si netalentovan idi potrazi drugi klub...Posle zvezda ima neke iluzije o tituli.Sa kojim igracima da osvoji titulu???Sa onima sto ne trebaju drugim klubovima?

Vanjor:
Pa tako je i i igrao ispucavao se.Secam se njegovih izjava da je zaduzio drzavu.Cime???Time sto je dao 2 trojke u reprezentaciji sad zbog toga svi treba da mu se klanjaju??!!Kako je igrao u Partizanu??Kad god dobije loptu sutira makar i preko 3 igraca.Sta je u skorije vreme zvezda "uzela" Partizanu...Gurovica?Radivojevica?Kovaca?Neka im oni daleko im lepa kuca .A sta je Partizan uzeo Zvezdi?Vujanica!Stanojevica!Bogdanovica!Najveca greska u istoriji zvezde ne vezano za ovo sto sam pisao je kada su Sasi Djordjevicu rekli :decko ti si netalentovan idi potrazi drugi klub...Posle zvezda ima neke iluzije o tituli.Sa kojim igracima da osvoji titulu???Sa onima sto ne trebaju drugim klubovima?

Kako sa kojim igracima pa sa Misanovim, Milosevicem i Markovicem (nisam siguran koji je koji)...
Zatim su tu i Jorovic (niko ziv ne zna ni u zvezdici ne zna kad ce taj da igra), Aleksandrov (posle jedne odigrane utakmice koleno mora da mu miruje 7-10 dana, kako race jednom Sakota), Naravno tu je i Pera Antic (NO COMMENT), kapiten Vuk (NO COMMENT x10000000000000), milionski vredan igrac Burks (ipak je "igrao" u NBA), moj omiljeni Popovic (koji kada ponekad slucajno pogodi kos+slobodno bacanje skace od srece po hali 2-3 minuta), Kovac (taj je kosarkas ili???), izvesni mladi Krasnic, Gurovic (ocekujem sut u plej-ofu oko 367 pogotka iz 12542 pokusaja, bice naravno najbolji strelac i zamislite MVP)! Jedini igrac koji stvarni ima sta da pokaze je Dragicevic, ali i on je u poslednje vreme sve vise slican nacinu igre Gurovica, toliko...

Sa ovim se nece i ne treba da se slozi nijedan navijac Zvezde, ali kada bi realno pogledali shvatili bi da nema puno preterivanja ovde...

Gurovic u ULEB Kupu ima sut za 2 poena 55.6%, trojke 36.1%, a slobodna bacanja 85.7%. 25.9 poena po mecu.

Gurovic u Jadranskoj ligi ima sut za 2 poena 68.1%, trojke 34.8%, a slobodna bacanja 84.7%. 28.9 poena po mecu.

Neka se ispucava, ali on i pogadja. Da je imao takve brojeve u Partizanu sigurno Partizan nebi raskinuo ugovor sa njim.

Ugovor nije raskinuo gurovic nego Partizan! A sta da se radi sa tim Gurovicevim ispucavanjem, kada on da 30tak poena, a nijedan drugi igrac nema dvocifren broj poena??? Da li sa takvom igrom moze da se u kontinuitetu ili seriji pobedjuje jaca ekipa (kod nas FMP i Partizan)???

Победа Звезде у доста слабој игри, Гуровић опет веома добар, Александров пред крај веома добар, али генерално слаба и лоша игра Звезде. већу предност смо стекли тек пред крај утакмице...

Back