Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
68Mustang428CJ:Znaci ima nade za nas?
Nema, mi smo uklet klub, ne bi nam pomoglo ni to da FMP i Partizan izbace iz lige pa da nesto uradimo, al ajde da se nadamo i dalje da mozemo nesto da uradimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Mustang428CJ:Znaci ima nade za nas?
Pero Antić ove godine ne bi smeo da prima platu za partije koje pružaFLUID:Sve, sve, ali onog Peru Antića nazivati igračem košarke je poniženje za svakog košarkaša. Pa onaj bi na basketu, gde sam ja odlazio, bio čisto eto da popuni broj ako bude bilo mesta. Strašno! Protiv Reala je igrao skoro 30 minuta bez poena, sa par skokova i očajnim šutom.
Ne, mislim da ti je konstatacija pogrešna. Nije da ume da promaši, nego ne ume da da koš.Mimica NS:Nisam strucnjak ali taj Pero Antic stvarno ume da........promasi. U pojedinim trenutcima tako zna da ispadne prepotentni magarac, da je to prosto neverovatno. A i Misanovic! Boze sacuvaj,pa taj ne zna sta da radi sa loptom. Uostalom, generalno trenutno svi lose igraju. Gurovic ih je nekad izvlacio, a sad nemaju nikoga. Aleksandrov je imao dosta dobru seriju,ali je on u trenutku pukao. Sta se njemu desava?

Vanjor:Pa tako je i i igrao ispucavao se.Secam se njegovih izjava da je zaduzio drzavu.Cime???Time sto je dao 2 trojke u reprezentaciji sad zbog toga svi treba da mu se klanjaju??!!Kako je igrao u Partizanu??Kad god dobije loptu sutira makar i preko 3 igraca.Sta je u skorije vreme zvezda "uzela" Partizanu...Gurovica?Radivojevica?Kovaca?Neka im oni daleko im lepa kuca .A sta je Partizan uzeo Zvezdi?Vujanica!Stanojevica!Bogdanovica!Najveca greska u istoriji zvezde ne vezano za ovo sto sam pisao je kada su Sasi Djordjevicu rekli :decko ti si netalentovan idi potrazi drugi klub...Posle zvezda ima neke iluzije o tituli.Sa kojim igracima da osvoji titulu???Sa onima sto ne trebaju drugim klubovima?
I zvanicno, ovaj forum je dotakao dno.68Mustang428CJ:Pa i Jordan se ispucavao i imao daleko bolje brojeve nego ostatak ekipe pa Bullsi opet nisu raskinuli ugovor sa njim.