- Poruka
- 131.872
pa nije bas tako. Zvezda je bila sampion drzave dva puta uzastopno pre tri-cetiri godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Partizan ima 5 uzastopnih titula...što bi Šarenac rekao matematika mi je slaba strana...tab503:pa nije bas tako. Zvezda je bila sampion drzave dva puta uzastopno pre tri-cetiri godine.
tab503:pa nije bas tako. Zvezda je bila sampion drzave dva puta uzastopno pre tri-cetiri godine.
Muad'Dib:Zvezda je poslednju titulu osvojila '98 a to nadovezala gubljenjem mesta u EL koje je Partizan osvojio učešćem na FinalFour-u.
Ne bile su dve uzastopne sa Ilicem, Jovanovicem i ekipom. To znam sigurno.Muad'Dib:predhodna šampionska titula bila je valjda '60-tih
lej: Stefanov, Markovic, Milosevic
kad sam poceo da citam ja sam pomislio da su na nekim specijalnim pripremama i u okviru toga i specijalan jelovnik imajuTokan:Zvezda dobila Mega Ishranu

maksi:Sve pohvale za najobaveštenijeg deliju na forumu!!!!!!!!Stvarno si divan!!!!Hvala na informacijama o Zvezdi i naslađem košarkašu Peri Antiću! Još samo nešto, pošto si tako dobro obavešten, da ne znaš kako bi mogli stupiti u kontakt sa Perom?
Шалу на страну, најлакше ћеш ступити у контакт са њима ако их сачекаш испред Пионира пре тренинга ( за које не знам када се одржавају). Али колико знам ускоро иду у иностранство на припреме па се стрпи док не почне сезона.