jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
ja samo da *virnem*...
uvek se isti ljube...m' ajd i ja kao josh jednom i vishe me ovdi nema 8) "mok! Fijuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoDEVIL:kako se ti fino ljubisss......Srculence:Shta bwe ti uvek crvenish kad dajesh KISSDEVIL:samo da zavirim jel se jos uvek ljubite 8) . Slabo to nekako ide,sta je reci :? ?
KISSops:
![]()
![]()
![]()
MA BRE KISSSSSSSSSSSSSS![]()
ponovo KISS i to ledeni 

pa neces valjda otici. Pa ti si nas najvise ljubila. Sta cemo mi sad?jabajagi:ja samo da *virnem*...uvek se isti ljube...m' ajd i ja kao josh jednom i vishe me ovdi nema 8) "mok! Fijuuuuuuuuuuuuuu!!!!

Mne, kobajagi me nema! :wink:DEVIL:pa neces valjda otici. Pa ti si nas najvise ljubila. Sta cemo mi sad?jabajagi:ja samo da *virnem*...uvek se isti ljube...m' ajd i ja kao josh jednom i vishe me ovdi nema 8) "mok! Fijuuuuuuuuuuuuuu!!!!
![]()
KISS![]()

a veliki za njega :wink:Aha,aha..tako znacijabajagi:Mne, kobajagi me nema! :wink:DEVIL:pa neces valjda otici. Pa ti si nas najvise ljubila. Sta cemo mi sad?jabajagi:ja samo da *virnem*...uvek se isti ljube...m' ajd i ja kao josh jednom i vishe me ovdi nema 8) "mok! Fijuuuuuuuuuuuuuu!!!!
![]()
KISS![]()
Cmokitj!![]()
tamo sam gde....:evo za sve-mali mokicia veliki za njega :wink:
ops:|jabajagi:Veliki, OVOLIKI 'mokitj :wink:
Srculence:|jabajagi:Veliki, OVOLIKI 'mokitj :wink:
Pi ala je veliki :? OVO
je veliki
BIG KISS

ajd, ajd, malo nas upljuva..sad tju da rashirim kishobran :wink:oxi:ija ija ija...pf!
e, pa tako ja ljubim...samo sa providnim kishobranom, a ispod ..piiiiiiiii, bruka :wink:oxi:eeee
providish se!
koj ti kriv shto ulazish u zabranjenu zonu..pf! :wink:oxi:e sad si pljunula s unutrashnje strane!
Mnije, ali ako ti se zaglavi Caps Lock, ili ti sloFo F iskochi iz tastature...onda ..ccc :wink:oxi:eeee
nisam znao da je zabranjeno ljubiti?