tamo sam gde....
Iskusan
- Poruka
- 5.327
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shifre i shifrice...cccctamo sam gde....:evo za sve-od srca!!!a za tebe poseban(andelchica) :wink:![]()
hoces-da se lubis ili da tumachis-hehe cmokic za tebe :wink:jabajagi:shifre i shifrice...cccctamo sam gde....:evo za sve-od srca!!!a za tebe poseban(andelchica) :wink:![]()
![]()
![]()
znash mene..po obichaju ja bih sve...kobajagi! :wink:tamo sam gde....:hoces-da se lubis ili da tumachis-hehe cmokic za tebe :wink:jabajagi:shifre i shifrice...cccctamo sam gde....:evo za sve-od srca!!!a za tebe poseban(andelchica) :wink:![]()
![]()
![]()
Mda.....tamo sam gde....:znas ti i jos jedan cmokic.. :wink:
ops:
Neko mi je otisao na ferijetamo sam gde....:evo za sve-od srca!!!a za tebe poseban(andelchica) :wink:![]()
cmokic 
DEVIL:Neko mi je otisao na ferijetamo sam gde....:evo za sve-od srca!!!a za tebe poseban(andelchica) :wink:![]()
cmokic
![]()
I od novih za sveSrculence:Evo vam BIG kiss
ops:
Shta bwe ti uvek crvenish kad dajesh KISSDEVIL:samo da zavirim jel se jos uvek ljubite 8) . Slabo to nekako ide,sta je reci :? ?
KISSops:
![]()
![]()
kako se ti fino ljubisss......Srculence:Shta bwe ti uvek crvenish kad dajesh KISSDEVIL:samo da zavirim jel se jos uvek ljubite 8) . Slabo to nekako ide,sta je reci :? ?
KISSops:
![]()
![]()
![]()
MA BRE KISSSSSSSSSSSSSS
samo jedan...cmokic :wink:DEVIL:cmokic![]()
10000 cmokicatamo sam gde....:samo jedan...cmokic :wink:DEVIL:cmokic![]()

broj jos nije utvrden :wink:DEVIL:10000 cmokicatamo sam gde....:samo jedan...cmokic :wink:DEVIL:cmokic![]()
![]()