umivanje je obavezno....tamo sam gde....:i odbalaffffiiiiiiiii...millkica:tamo sam gde....:za sada samo-sicusni,dok nam ne dode-gazdamillkica:naraFski i kissićtamo sam gde....:jedan-mali-cmokic :wink:![]()
![]()
da, on to razvaliiiii
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umivanje je obavezno....tamo sam gde....:i odbalaffffiiiiiiiii...millkica:tamo sam gde....:za sada samo-sicusni,dok nam ne dode-gazdamillkica:naraFski i kissićtamo sam gde....:jedan-mali-cmokic :wink:![]()
![]()
da, on to razvaliiiii
![]()
![]()
mislis sa vlaznimmillkica:umivanje je obavezno....tamo sam gde....:i odbalaffffiiiiiiiii...millkica:tamo sam gde....:za sada samo-sicusni,dok nam ne dode-gazdamillkica:naraFski i kissićtamo sam gde....:jedan-mali-cmokic :wink:![]()
![]()
da, on to razvaliiiii
![]()
![]()

može i to.... :?tamo sam gde....:mislis sa vlaznimmillkica:umivanje je obavezno....tamo sam gde....:i odbalaffffiiiiiiiii...millkica:tamo sam gde....:za sada samo-sicusni,dok nam ne dode-gazdamillkica:naraFski i kissićtamo sam gde....:jedan-mali-cmokic :wink:![]()
![]()
da, on to razvaliiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
eto ti sadoxi:BUZZ!
KIZzzzZZzz!!!

moraće ponovotamo sam gde....:i ovo je njemu![]()
e ovo je onmillkica:
:wink: sto je sfadak
:wink: cmoki...hm...jos pitas..ali moram po zamenu iz kafancheta...dok on njapa..millkica:
nofajliju da smazem 8) 
jo neko pićence i doćiće oFFdetamo sam gde....:hm...jos pitas..ali moram po zamenu iz kafancheta...dok on njapa..millkica:![]()
nofajliju da smazem 8)
![]()
~mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
:wink:
pozdrav-divljiDEVIL:mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
Onako na divljacki nacin, nemas pojma kako je to dobro-mislis. Ma sta ja to tebi govorim ti se 100% znas ljubiti-bolje nego ja
Iduci put ces dobiti po guzi kad napises ovako neki provokativan post na moj racun
Buuuuuuuuuuu mislis-prvo me onesfestis -pa me/i slatko smestis :wink: ..![]()
Pozdrav

tamo sam gde....:pozdrav-divljiDEVIL:mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
Onako na divljacki nacin, nemas pojma kako je to dobro-mislis. Ma sta ja to tebi govorim ti se 100% znas ljubiti-bolje nego ja
Iduci put ces dobiti po guzi kad napises ovako neki provokativan post na moj racun
Pozdrav![]()
Uzas si
Ne znam sta da ti kazem
mogu ti se samo nasmijati
Shto si DEVIL prema svima na kraj srcaDEVIL:tamo sam gde....:pozdrav-divljiDEVIL:mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
Pozdrav![]()
Uuu sta mi ucini od postaUzas si
Sreca pa te ne citam bas tako cesto![]()
Cuj divljiNe znam sta da ti kazem
![]()
![]()
Pozdrav "ljepotice" ( vecu glupost od ove nisam napisao, cuj ona ljepotica? hahaha? Ma daj Devil uozbilji se![]()
)

sto si ti meni sfadak-bas kao i ono tvoje(pilence),DEVIL:tamo sam gde....:pozdrav-divljiDEVIL:mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
Pozdrav![]()
![]()
![]()
Pozdrav "ljepotice" ( vecu glupost od ove nisam napisao, cuj ona ljepotica? hahaha? Ma daj Devil uozbilji se![]()
)
nisam znala -da kufas-dobro :wink: Srculence:Shto si DEVIL prema svima na kraj srcaDEVIL:tamo sam gde....:pozdrav-divljiDEVIL:mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
Pozdrav![]()
![]()
![]()
)
![]()

Pile je zasluzilo da bude skuhanotamo sam gde....:sto si ti meni sfadak-bas kao i ono tvoje(pilence),DEVIL:tamo sam gde....:pozdrav-divljiDEVIL:mda i ja se ljubim Oces tebe da poljubim, jel oces, jel oces aaaaaaaaaa?tamo sam gde....:pashcu u nesfest-DEVIL:zahvaljujemSrculence:
i tebicmoka
![]()
ti se ljubish
Pozdrav![]()
![]()
![]()
)
nisam znala -da kufas-dobro :wink:
zato ja ovog jutra -tebe od srca-lubim :wink: divlji :wink:
kiss