- Poruka
- 4.188
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sucking up je pocelo...Nisam ja mala kornjaca, vidis da imam sai i mnogo sam opasna i... doci cu do tih karata i onda ce ti biti zao ti mali mali... nesto!
Ma da, samo da potvrde i super! A zar nisu oni davno bili u BG? Secam se nekog ogromnog naslova KISS U BEOGRADU. Zelena povrsina, txt na desnoj strani novina i slika maskiranih ludaka. Ju, secam se! Ko bi rek'o. Ili je bila zuta povrsina na kojoj je bio txt. Hmmmmmm![]()

Šta će oni ovde da šire gej kulturu?
Nek idu negde drugde.

koji ce mi djavo Vitezi u sluzbi satane u Srbiji. Isao bih da ih samo sve ponabijam na kolac.
Гилан је православац! 
stvarno...onaj gitarista(ne znam i ne zanima me kako se zove), kada se isplezi, samo bih mu povukla jezik, otkinula ga i bacila kučićima...
kod njih me najviše nervira što crtaju korpse, oblače se opasno, glume neke opasne frajere...a pevaju muziku za devojčice...
Foliranti.
2 put 20Вокал ми је љигав, они су љигави, откинуо бих им језик, имају две добре песме... хм... Токио Хотел и Кисс долазе код нас... ***, још мало па ће и Бритни Спирс да наврати. :shock:
Salim se
Doduse i meni se prevrne u stomaku kad se isplazi, boze svasta da nesto sto treba da bude kratko, bude toliko duuugacko! Mada mi je lik lud skroz8-)Neeemoj tako, ajd sad kakvo je to nasilje? :-D ti onda nemoj doci na koncert, neces nam faliti da znas samo :-P koji koncert? Nema koncerta...Salim se
Doduse i meni se prevrne u stomaku kad se isplazi, boze svasta da nesto sto treba da bude kratko, bude toliko duuugacko! Mada mi je lik lud skroz8-)

dolaze????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa