KISS

:lol::lol::lol::lol:

Znaci sucking up je pocelo... :lol: Nisam ja mala kornjaca, vidis da imam sai i mnogo sam opasna i... doci cu do tih karata i onda ce ti biti zao ti mali mali... nesto!;):p

Ma da, samo da potvrde i super! A zar nisu oni davno bili u BG? Secam se nekog ogromnog naslova KISS U BEOGRADU. Zelena povrsina, txt na desnoj strani novina i slika maskiranih ludaka. Ju, secam se! Ko bi rek'o. Ili je bila zuta povrsina na kojoj je bio txt. Hmmmmmm:roll:

to je bilo jako davnooooooooo...

Ha! nasla sam! Znala sam da sam bila u pravu! 4.jun 1997! Pa da... tad sam imala nepunih 13 godina. U to vreme sam i pocela da ih slusam. Jao pa ja pamtim, nisam senilna! Iovako sam vec pocela da krijem godine, brinem za bore, zaboravljam, gledam mladje muskarce, kao u klimaksu! :-D ili, posle klimaksa... :roll: S**em... :lol:

Вокал ми је љигав, они су љигави, откинуо бих им језик, имају две добре песме... хм... Токио Хотел и Кисс долазе код нас... ***, још мало па ће и Бритни Спирс да наврати. :shock:

stvarno...onaj gitarista(ne znam i ne zanima me kako se zove), kada se isplezi, samo bih mu povukla jezik, otkinula ga i bacila kučićima...
kod njih me najviše nervira što crtaju korpse, oblače se opasno, glume neke opasne frajere...a pevaju muziku za devojčice...
Foliranti.

stvarno...onaj gitarista(ne znam i ne zanima me kako se zove), kada se isplezi, samo bih mu povukla jezik, otkinula ga i bacila kučićima...
kod njih me najviše nervira što crtaju korpse, oblače se opasno, glume neke opasne frajere...a pevaju muziku za devojčice...
Foliranti.

:roll: basista gene simmons legenda harda..
Вокал ми је љигав, они су љигави, откинуо бих им језик, имају две добре песме... хм... Токио Хотел и Кисс долазе код нас... ***, још мало па ће и Бритни Спирс да наврати. :shock:
2 put 20 :roll:

Neeemoj tako, ajd sad kakvo je to nasilje? :-D ti onda nemoj doci na koncert, neces nam faliti da znas samo :-P koji koncert? Nema koncerta... :lol: Salim se :) Doduse i meni se prevrne u stomaku kad se isplazi, boze svasta da nesto sto treba da bude kratko, bude toliko duuugacko! Mada mi je lik lud skroz8-)

Neeemoj tako, ajd sad kakvo je to nasilje? :-D ti onda nemoj doci na koncert, neces nam faliti da znas samo :-P koji koncert? Nema koncerta... :lol: Salim se :) Doduse i meni se prevrne u stomaku kad se isplazi, boze svasta da nesto sto treba da bude kratko, bude toliko duuugacko! Mada mi je lik lud skroz8-)

onako jezicic pa svrsavanje ...pa njegov sekira bas...pa cokule...sminka...koa viteski oklom...vatra iz usta...pa pesme ,mmmmm:)

Simmons je jevrej? Loooooooool, to mi je momentalna asocijacija na show Jeffa Dunhama "Achmed The Dead Terrorist"

Two jews walk into a bar...
Nooo!
U don't let jews in ur bar? U rasist bastard!
No, I mean I don't want rasist jokes in my ackt.
How about if I kill the jews?
Nooo...
No, I wouldn't kill the jews! I would toss a smal penny between them, and watch them fight to the dead! :lol:

dolaze????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Upravo tako aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Vrisnula bih, ali probudicu ukucane. :lol:

vristacu na koncertu! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back