KISS

Evo i mene...ma jako dobar bend, tada nešto novo i revolucionarno...onaj Gene Simons je pofuko više žena nego što ćemo mi svi skupa sa foruma u našem cijelom životu, a čovjek još hebe...Detroit rock city, God of thunder i Sure know something meni najbolje od njih...ima onaj film neki di kao neke pubertetlije idu na koncert njihov...preyeben film.

Heeej!!! Bash mi je drago shto sam nashla ovu temu!!! A mislila da su ih ljudi zaboravili :cry: Pa ovo mi je jedna od omiljenih pesama vec nekoliko godina!!!

Pozdrav, ljudi!

Lupa Promotion & Terra Nostra Promotions imaju konkretnu ponudu za organizaciju koncerta KISS-a u Beogradu tokom Maja 2008 godine, pa nas interesuje misljenje fanova benda o tome. Neke prognoze o broju ljudi, cijeni karte, jer ipak Srbiju ceka dosta koncerata i nekoliko festivala 2008.

Sve najbolje,

Lupa & Terra Nostra Team

Pozdrav, ljudi!

Lupa Promotion & Terra Nostra Promotions imaju konkretnu ponudu za organizaciju koncerta KISS-a u Beogradu tokom Maja 2008 godine, pa nas interesuje misljenje fanova benda o tome. Neke prognoze o broju ljudi, cijeni karte, jer ipak Srbiju ceka dosta koncerata i nekoliko festivala 2008.

Sve najbolje,

Lupa & Terra Nostra Team

Super ideja, sigurno ce biti puno ljudi

Shta?Imate ponudu?Pa Elderane care dovodi ih odmah!Jeste ima festivala i koncerta na kilo ali KISS,******!Pa ovo nam je mozhda i jedina prilika da ih vidimo uzhivo.
Ima da bude krcato 100%.

Ako budete sluzili u VIP-u jagode sa slagom i sampanjac svi cemo doci. Mada Kiss su moji drugari, pa cu sigurno dobiti i ulaznicu... Sta se ja tu petljam, pa naravno, da cu ici. 8)

Gde, u backstage? A jel mogu i ja? Mislim da im pridrzavam gitare. O.o :-D
Uh, samo da skupim kesh. Ne bi trebalo da bude vise od 2500, sta mislite? Ili da Liza sredi ulaznice sa svojim starim drugarima? :-D :-D :-D

nisi ti njen drugar...samo mala kornjaca....ja sam njen drugar,,,a ja mislim da je rano za radovanje...prvo potvrda pa ostalo

:lol::lol::lol::lol:

Znaci sucking up je pocelo... :lol: Nisam ja mala kornjaca, vidis da imam sai i mnogo sam opasna i... doci cu do tih karata i onda ce ti biti zao ti mali mali... nesto!;):p

Ma da, samo da potvrde i super! A zar nisu oni davno bili u BG? Secam se nekog ogromnog naslova KISS U BEOGRADU. Zelena povrsina, txt na desnoj strani novina i slika maskiranih ludaka. Ju, secam se! Ko bi rek'o. Ili je bila zuta povrsina na kojoj je bio txt. Hmmmmmm:roll:

Back