Kiša u Beogradu

..i ja obozavam kisu...sve jedno kakvu..svi dremaju,a ja se tada osecam naj bolje...inspirativna mi je kisa,za sve...ponekad romanticna...ali skoro nikad tuzna...
A sad je nema...crvenkasto ljubicasto nebo sa sivim oblacima,i zalazak sunca...Prolazi i ovaj dan... :?

devojka_bgd:
..i ja obozavam kisu...sve jedno kakvu..svi dremaju,a ja se tada osecam naj bolje...inspirativna mi je kisa,za sve...ponekad romanticna...ali skoro nikad tuzna...
A sad je nema...crvenkasto ljubicasto nebo sa sivim oblacima,i zalazak sunca...Prolazi i ovaj dan... :?
pa dobro, sto prepricavas moje postove... :wink:

...svuda je super taj dozivljaj kapljica na licu..ali meni je ostala u skorom secanju Knez Mihajlova...pusta..skoro potopljena...bilo je savrseno...
Samo te obicno gledaju kao da si poludeo...blesavi ljudi,ne znaju sta propustaju... :roll:

kisa u beogradu= ne radi prevoz, ne rade telefoni, babe u autobusima zatvaraju prozore jer im je hladno , a mi ostali mozemo se samo pogusiti, blato , vozaci koji ne gledaju da li ce nekoga isprskati ....
dosta od mene
inace volim kisu kada sam u kuci ususkana...

devojka_bgd:

Dobro je zedzanje posle kishe.....

Back