Slučajni prolaznik
Zainteresovan član
- Poruka
- 135
Ko je prvi upotrebio reč HAOS siguno je imao na umu stanje u gradu kada se na ulice prospe više od 1L vode po kvadratnom kilometru. Kakve ste sve doživljaje imali u datim okolnostima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:ahhh... ja OBOZAVAM kisu...
nisam...Princeza:d1:ahhh... ja OBOZAVAM kisu...
Ti onda nisi vatra i vazduh u horoskopu!
d1:ahhh... ja OBOZAVAM kisu...
d1:nisam...Princeza:d1:ahhh... ja OBOZAVAM kisu...
Ti onda nisi vatra i vazduh u horoskopu!
d1:pa bese 50-50
i ja volim vetar... ali sa kisom, munjama, gromovima.. kada priroda dokazuje da i dalje poseduje moc nad punny humansPrinceza:d1:pa bese 50-50
Nijedna vatra ni vazduh ne vole kisu. A vetar od nje pravi talase. Voda gasi vatru. Voda prija samo vodi i zemlji! Ja volim vetar! I Sunce!
Princeza:d1:pa bese 50-50
Nijedna vatra ni vazduh ne vole kisu. A vetar od nje pravi talase. Voda gasi vatru. Voda prija samo vodi i zemlji! Ja volim vetar! I Sunce!
Nedostaje ti kiša? A ovako nešto:mishica:Pisite jos malo o KISI, jesu li krupne kapi, sitne a guste, teske i proredjene, pa ima toliko razlicitih KISA...![]()
mishica:na sve to umobolnici kojima je zabavno da princeze kupaju svojim paklenim mašinama koji su im kopili tate i mame....
Ono prvo sam razumela, ovu recenicu nisam :?
Na žalost postoje primerci slučajno svrtani u ljude kojima je interesantno da pešake bukvalno okupaju prolazeći kolima kroz bare vode kraj trotoara.mishica:na sve to umobolnici kojima je zabavno da princeze kupaju svojim paklenim mašinama koji su im kopili tate i mame....
Ono prvo sam razumela, ovu recenicu nisam :?