Kiša u Beogradu

Slučajni prolaznik:
mishica:
na sve to umobolnici kojima je zabavno da princeze kupaju svojim paklenim mašinama koji su im kopili tate i mame....

Ono prvo sam razumela, ovu recenicu nisam :?
Na žalost postoje primerci slučajno svrtani u ljude kojima je interesantno da pešake bukvalno okupaju prolazeći kolima kroz bare vode kraj trotoara.

Zdravo Slucajni Prolaznik...ja sam mishica i nemam nikakvu kisu, rado bih pristala da me neko isprska, makar i kisnicom sa trotoara. Zao mi je ako je to neka nova zabava kojima smetaju "normalnim ljudima", ja sam samo JAAAKO zeljna jedne malene tufnicice od kise...Ja sam bila ove godine u NS i nije padala :(

Bese to nekada davno doduse ne u Beogradu.Na petlji i uglu kod stare kafane.Prolazim mokar i srecan sto je zivot dobar i vedar.I tu na uglu pogledam i shvatim nisam sam.Ona sva u belom .Mokra joj crna kosa lepa kao andjeo i usamljena kao orao na nebu.Htedoh joj prici i reci joj da je jos uvek volim.Ali nemadoh snage sta bi joj rekao.Kada znam da me vise nevoli.To je bila moja stara ljubav i otada uvek kada pada kisa odem na ugao kod stare kafane i cekam je.Nadam da ce doci.Ali nikad vise video je nisam.

Zašto? I ja se to pitam, mlad, lep, visok, dobro gradjen, ružan, mator, mršav, debeo.....interesantan, dosadan, zanimljiv, naporan..... sve to da, ali drag NIKAKO!!!

Ne mogu da ti kazem odmah kako si lep ili mlad...ali dobila sam lepu ponudu od tebe, pa onda si DRAG...a za ostalo mi treba bar slika...ili malo vise postova...
mishica brzo "cita" ljude... :wink:

Back