jel vas dve to ne volite kisu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali je dobro za srce...d1:uhvati me neki osecaj euforije i odmah bi SVE da radim...
ma super se osecam...
a opet ne podnossim vrucinu.. ona me smori ovde u gradu...
pisacu ti o kisi,ako mi sapnes gde si ti to,pa nema kise 7 mesecimishica:Pisite jos malo o KISI, jesu li krupne kapi, sitne a guste, teske i proredjene, pa ima toliko razlicitih KISA...![]()

ima mesta izvan afrike bez kise i do godinu danaian:afrika... nije baš teško
ops:naravno štrumf..nisam mislila ništa loše...nego ti afrika nekako prva padne na pamet...i paprika :wink:strumpfeta:ima mesta izvan afrike bez kise i do godinu danaian:afrika... nije baš teškoops:
a jel ona ljutaian:naravno štrumf..nisam mislila ništa loše...nego ti afrika nekako prva padne na pamet...i paprika :wink:strumpfeta:ima mesta izvan afrike bez kise i do godinu danaian:afrika... nije baš teškoops:

ops:ups... e stvarno me treba tući :? ... ja, mišu, aaa po stoti put izvini... evo sledeći put kad budem videla da neko spominje A od (ne smem da kažem), ja ću odmah da odem na neku drugu temu... stvarnomishica:
pa nemoj da simishica:
evo saljem ti galone kise koja upravo pada,sveza,samo za tebe :wink:
samo se ti javi kad ti usfali(kise mislimmishica:![]()
![]()
hvala strumfeto...

mishica:Pisite jos malo o KISI, jesu li krupne kapi, sitne a guste, teske i proredjene, pa ima toliko razlicitih KISA...![]()
Anonymous:mishica:Pisite jos malo o KISI, jesu li krupne kapi, sitne a guste, teske i proredjene, pa ima toliko razlicitih KISA...![]()
pa de ti to zivis??
Anonymous:koga ti to lagis? :wink: