Pitanje za kuhare i one koji rade u fast food-u

Све што не припада поднебљу, као и све што се пржи у фритези.
И не једите декорацију!
:hvala: slažem se, čula sam to od kolegice koja je radila u nekoliko rastorana
isto tako kada sam rekla da volim gravče na tavče ona je samo okrenula očima, kada sam je pitala zašto kaže da to ne bi jela... nisam je pustila dok mi ne objasni zašto, kaže ona da se to vrača što ostane, pomiješa i opet zapeče... tako da sam mislila na te neke "sitnice" koje ne znamo a sad baš da neću ovo neću ono pa onda najbolje da i ne idem u restoran :fdlan:

:hvala: slažem se, čula sam to od kolegice koja je radila u nekoliko rastorana
isto tako kada sam rekla da volim gravče na tavče ona je samo okrenula očima, kada sam je pitala zašto kaže da to ne bi jela... nisam je pustila dok mi ne objasni zašto, kaže ona da se to vrača što ostane, pomiješa i opet zapeče... tako da sam mislila na te neke "sitnice" koje ne znamo a sad baš da neću ovo neću ono pa onda najbolje da i ne idem u restoran :fdlan:
Превише је места где се враћа храна, зато је најбоље понети што се не поједе.
Власници/менаџери који су коректни то не враћају у продају али се све баца у смеће, ови други поново продају.

Превише је места где се враћа храна, зато је најбоље понети што се не поједе.
Власници/менаџери који су коректни то не враћају у продају али се све баца у смеће, ови други поново продају.
to je ono što mi zapravo grozno zvuči, to vraćanje hrane. Zato se nekako trudim znati što poručiti a što izbjegavati... umake recimo ne volim i ne naručujem, zelenu salatu isto tako, nisam sigurna koliko je dobro peru

to je ono što mi zapravo grozno zvuči, to vraćanje hrane. Zato se nekako trudim znati što poručiti a što izbjegavati... umake recimo ne volim i ne naručujem, zelenu salatu isto tako, nisam sigurna koliko je dobro peru
Мој став је да никад храна у ресторану није као домаћа, спремљена у кућним условима и која се једе одмах, но понекад ситуација захтева да се оде у ресторан, тада не размишљам јер просто све може да буде сумњиво. Опусти се и једи. :D

Back