Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro došao.Davno je to bilo, sjećanja blijede ali volio bih obići..Radničku koloniju, Bagremar pa prema ulici Slovačkih pobunjenika. Ne znam da li to još uvijek postoji pod tim imenima.
Pa onda preko Beloševca, Donje i Gornje Sabante, Ratkovića do Rekovca.
JNA?Davno je to bilo, sjećanja blijede ali volio bih obići..Radničku koloniju, Bagremar pa prema ulici Slovačkih pobunjenika. Ne znam da li to još uvijek postoji pod tim imenima.
Pa onda preko Beloševca, Donje i Gornje Sabante, Ratkovića do Rekovca.
Služba ali i privatno...malo falilo da se oženim
Malo falilo da ne budemo na istoj strani.Služba ali i privatno...malo falilo da se oženim![]()
Ni sa mnom nisi na istoj strani, koliko kontamMalo falilo da ne budemo na istoj strani.![]()
Drago mi je što te tako lepe uspomene vežu za KGSlužba ali i privatno...malo falilo da se oženim![]()
Ne grizi.Ni sa mnom nisi na istoj strani, koliko kontam![]()
Da....bez obzira na događaje iz 90-tih, meni je KG ostao u lijepoj uspomeni i to je period moga života kojega se rado prisjećam.Drago mi je što te tako lepe uspomene vežu za KG![]()
Auu tako je malo falilo da ne izvršimo skupa agresiju na Hrvatsku.Da....bez obzira na događaje iz 90-tih, meni je KG ostao u lijepoj uspomeni i to je period moga života kojega se rado prisjećam.
Ovo sa ženidbom je istina...cura je bila iz Prokuplja na studiju u KG.