mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.841
Što onda pišu da je made in prc ako se pravi u srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video sam da su izbacili gumu koja je ok ..Dosta je hvale ali upitno je koliko traje Jedino gde ja imam problem sa njima je cena koja se približila 100€ a za 10-20€ više za 4 gume dobijem provereno dobre gumeLinglong se pravi u Srbiji. Budjava Dacia dolazi sa Continental gumama, tako da verujem da VW ne bi stsvio neko tesko smece od gume na nov auto.
https://autoblog.rs/blog/auto/vesti...-novi-auto-stigao-na-kineskim-linglong-gumama
I ovi useci sa strane su bas losi, znaci da nije dobra za blatnjave terene.Stigle gume, ne kupujte west lake jer je dubina šare nove gume na sredini 7mm a na ivici jedva 6 mm.
Dakle zimske gume koje mogu da se voze jedva godinu dana do zakonskih minimalnih 4mm. Kažem ja lepo da su kinezi prevaranti!
Meni i bilo čudno što su se neke maxiss koje smo imali tako brzo dezintegrisale a evo i zašto!
Pogledajte prilog 1822509

da plasis narod.To zabacivanje nema veze s tom asimetrijomNaravno da nisam lud pa da me zabacuje u jednu krivinu a u drugoj da drži![]()

Ove Riken sto imam ne pise PRC nego Made in Serbia ..ali Riken nije kineski brend nego japanski u vlasnistvu Michelina.Što onda pišu da je made in prc ako se pravi u srbiji?
Jel to oni sto izrabljuju radnike, daleko im lepa kuca, njihove gume nikad.Ling long made in Serbia ide na nov VW, tako da ne verujem da su krš, već u gornjoj polovini.
Samo ako ih kontra postaviš ili kupiš dve leveMa jok nema lepo piše da je spoljašnji red za držanje puta a unutrašnji za odvođenje vode. Pročitaj uvodni tekst ako te zanima.

To ti isto kao da ima dve leve nogeSamo ako ih kontra postaviš ili kupiš dve leve![]()

Vidi kakve se njemu to katastrofe dešavaju, svaka vožnja mala apokalipsaTo ti isto kao da ima dve leve noge![]()

Gde su zimske 4mm ..3mm je svugde u EU min a danas ti je većina na rubu toliko ..Možda ima par brendova koji imaju 1mm više i to je to ..Baš danas gledam Vredestein gume ako ima i toliko jedino Yokohama mi izgleda malo više a sve ostalo je tu negdeStigle gume, ne kupujte west lake jer je dubina šare nove gume na sredini 7mm a na ivici jedva 6 mm.
Dakle zimske gume koje mogu da se voze jedva godinu dana do zakonskih minimalnih 4mm. Kažem ja lepo da su kinezi prevaranti!
Meni i bilo čudno što su se neke maxiss koje smo imali tako brzo dezintegrisale a evo i zašto!
Pogledajte prilog 1822509
U srbiji je za zimu minimum 4 milimetra. Na obodu 6 znači nova kineska guma ima 2 mm fore da se vozi.Gde su zimske 4mm ..3mm je svugde u EU min a danas ti je većina na rubu toliko ..Možda ima par brendova koji imaju 1mm više i to je to ..Baš danas gledam Vredestein gume ako ima i toliko jedino Yokohama mi izgleda malo više a sve ostalo je tu negde