igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.143
E ta ,...za tu cenu bi ih probao ali za 100€ komad mi ne pada na pamet..To možda što se proizvodi u Srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ta ,...za tu cenu bi ih probao ali za 100€ komad mi ne pada na pamet..To možda što se proizvodi u Srbiji
Kad skines nalepnice 1mm ti ostane ,Po ceni bih rekao da imaju dubinu šare 2 milimetra![]()

Je li se ovo na tvom slučaju radiloUsrali se dok su demontirali bile run flat povuci potegni njih trojica i dve mašine
Pogledajte prilog 1824487

?

Kad ne kočiš motoromPrva nova guma koju sam kupio davno pre više od 25 god fulda letnja niskoprofilka i slupo se po kišici klizao sam se 20 metara. Lepa prolećna kišica u vojvode stepe. Toliko su bile plastične da kada malo jače dam gas odmah proklizaju
Danas imamo na ladi fuldine univerzalke 14" i pristojne su za 700 din po komadu.
, što bi rekao lično @DarkMoon 

Polovne pneumatike ne računam u pneumatikeNa kp sajtu

MoguZašto? Mogu nove gume da se nađu za siću ljudi prodaju auto leti a sačuvaju zimske gume koje im nikada neće trebati![]()
one usijane 
Nove gume se ne gaze odmah i nemoj da te cudi nista ako proklizaju ...200km voznje lagano i onda se razrade.Provozao sam gume danas, deluju mekše od run flet koje su bile e sad nisam primetio da mi proklizavaju prilikom naglog ubrzavanja po mokrom. Opet 116ks i nije nešto spec. Corrado mi je proklizavao kao lud po kiši ali 160ks ,
Čine se pristojne ali ih nisam preterano terao jbg kiša. Vesa vulkanizer kaže za tigar da je bolji od kineza
Pošto mi se upalila rezerva svratio sam na pumpu i sipao do vrha. Bokte 8500 dinara je stalo u ovaj prcvoljak od auta![]()