mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.387
Nabavi zimski set točkova i sam menjaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To uvek pritegnu da moras ko gorila da skaces po onom kljucu...mene mrzelo da se jebavam, zamenio pre par dana napred zimske 500 dinara ukupno.Ne mogu sam da menjam nogom da skacem po onom alatu i oni se pistoljem drkali kad sivonje pretegnu
ja promenim ceo set guma za pola sata.
Ne kapiras, kljuc mi nije dobar, morao sam da prebacim sa 205 koji je bolji.Joj, joj upomoć jel ima neko snažan da pomogne![]()
Ne mora ima caka . Odeš u meni resetujes i za par minuta ih sam nađe.. Veći problem može biti ako ti dignu auto na lift a ne stave ga u servis mode ..Sam mozes sa menjas dok se još krsevi voze.
Kod novih automobila, moraju senzori za pritisak guma da se preprogramiraju sa svakim menjanjem…tako da vulkanizer ne gine…
Ne mora ima caka . Odeš u meni resetujes i za par minuta ih sam nađe.. Veći problem može biti ako ti dignu auto na lift a ne stave ga u servis mode ..
Pa nzn šta vozis ..ja nisam imao problem do sada ..Pre neki dan sam stavio na Mercedesu zimske i sam ih je našao za par minuta vožnje... Samo ih resetovao mada ne treba ni to ponekadIako postoji opcija restartovanja, ona je namenjena na primer kad menjas pritisak u gumama, da ugasi žutu lampicu, ili ako se zaglupi. Restart ne može da aktivira senzor ili da mu odredi na kojem se točku nalazi.
Ako imas dva seta guma sa felnama, onda imas i dva seta senzora i svaki put moraju da se aktiviraju ili zbog rotacije senzor menja lokaciju i mora da se polozaj preprogramira.
Ako imas 1 set felni, onda sezone ostaje aktivan, ali je čisto gubljenje vremena da se letnje/zimske gume skidaju/namestaju i balansiraju 2 puta godišnje.

Ko zna šta on vozi neki kamionet sa drvenim gumama![]()
Pa nzn šta vozis ..ja nisam imao problem do sada ..Pre neki dan sam stavio na Mercedesu zimske i sam ih je našao za par minuta vožnje... Samo ih resetovao mada ne treba ni to ponekad