Kesić izvređao Nestorovića i Dodika: "Glupan i tupan"

Evo da ti dam realan primer neke socioloske analize, sta tacnije opisuje realnu situaciju na terenu, koji narativ. Ubacicu narativa obe strane, da ne ispadne da sam nesto pristrasan.

Narativ 1: a) Crna Gora je napadnuta od Velikosrpskog hegemonizma i mora da se brani. b) Mil.ogorci hoce da formiraju nepostojecu naciju i podele narod, to drzava Srbija nece dozvoliti.

Narativ 2. a) Crnogorska Sluzba je sakupila resurse uz pomoc zapadnih Sluzbi, da se otcepi od diktature srpske Sluzbe, i pravi dilove gde nece placati reket srpskoj Sluzbi, vec ce sav plen zadrzati za sebe. b) Nema sanse da im srpska Sluzba dozvoli da ne placaju svoj deo, crnogorska Sluzba nema nikakve rizike u trgovini belog, srpska Sluzba im daje mnogo sire resurse i trziste, i moraju da placaju svoj deo srpskoj Sluzbi.

Koji od ova dva narativa ti deluje kao tacniji za opisivanje situacije na terenu? Meni ovaj prvi deluje kao neki narativ za obdaniste.

Napominjem da u pravopisu treba uvesti pravilo da se rec Sluzba uvek pise sa velikim pocetnim slovom.

Pazi oba narativa mogu da budu tacna. Agresija se vrsi i interno (sluzbom) i eksterno (paradiranjem, medijima itd).
 
Znam da je Covek Koji Zna. :mrgreen:

Pa vidi, on ti je jedan od ovih primera koje pominjem. On tu nesto izlupeta, i na to krenu da se nakace npr. ovi levicari i Jevreji, i optuzuju ga za antisemitizam, i ostale stvari, i zagusuju medijski prostor sa glupostima jos vise.

A on samo lupeta po zadatku, lupetao bi i WOKE BLM stvari da ima trziste u narodu da cita te gluposti, nego ga Sluzba odredila da daje inpute tom delu drustva koji se lozi na teorije zavere i Jevreje koji kontrolisu svet, samo ga lupe po celu, i on prica sve.

nesto kao Aleks Dzouns za Srbe sa jeftinijim ulaznicama.
Послушај ову емисију са њим:

 
I izuzetno je stabilna je li tako? Učestvuju i BiH formalno gledano svi. Sve po ustavu i zakonu. Realno Komšić predstavlja Hrvate a Bošnjaci ga izabrali. Kao što se iskreno Bošnjaci ne identifikuju sa bošnjačkim ministarima u Vladi Republike Srpske.
Bosna bi bila stabilna da nije bilo rata. I ništa vam ne bi falilo.
E, sad, to što ste nakon tri godine rata dobili nesavršeni politički mir, ne znam čija misliš da je krivica
 
IMG_9889.jpeg
 
Pa Masoni su nebitni, prevazidjena grupa cijoj je poenta bila da se drustvo oslobadja od uticaja katolicke crkve u datom trenutku.

Sluzbe su ti realni cinioci drustva danas, posebno u ovakvim drustvima k'o sto je nase.

Imas dokaza za to na svakom koraku, ako zivis u Srbiji npr.

Ako si negde u nekim Nemackama, razumem zasto ti je to sizofreno; evo, ni Taker Karlson nema pojma o drustvima Istocne Evrope, videlo se to u intervjuu sa Putinom.
Masoni bar ne prisluškuju telefone.
 
U kom smislu? Na stranu tvoj stav o Šiptarima i ukupnom stanju razvijenosti, nije reč o tome, nego o mehanizmu koji omogućava stalnu i participaciju albanskih predstavnika u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, iako ih ima 20%.
Srba u BIH je 1991. bilo 31%, valjda.
Razumeš li poentu?

Razumes li ti sta ja tebe pitam? Sta je falilo Bih u krnjoj Jugi i zasto je Alija rekao da ce zrtvovati mir za Bosnu?

Sta je za zlatnim kasikama?
 
Da sad zanemarimo ovo za SNS. Ovo ostalo će se desiti kad i muslimani, Hrvati, Bošnjaci, Albanci priznaju svoje zločine nad Srbima. Kada priznaju da su i oni to radili organizovano. Što će biti otprilike nikada, pa ni tada. I Tadić i Vučić su se izvinjavali. Za uzvrat i Federacija i Hrvatska i dalje iz dna duša mrze i Srbe i Srbiju. O Albancima da ne pričamo Pravoslavna crkva u Sarajevu je na Trgu Alije Izetbegovića. U Hrvatskoj smetaju ćirilica i ekavica. Zanimljivo da su Rusi agresori. A SAD i NATO kad napadnu neku azijsku zemlju nisu. Šta bi od navodnog Sadamovog oružja za masovno uništenje? Šta uradiše Gadafiju? Dok režime u Saudijskoj Arabiji ili Emiratima niko ne pominje.
Sve to što kažeš donekle stoji, samo ako oni ne priznaju svoje zločine to je njihova sramota, to nikako ne menja da mi trebamo da priznamo svoje, jer zločina je bilo, ali neki "veliki Srbi" slave to, zločince nazivaju herojima. Sve dok zločince, one koji su unazadili ovu zemlju, budemo nazivali herojima nećemo biti normalno društvo.
 
Sve to što kažeš donekle stoji, samo ako oni ne priznaju svoje zločine to je njihova sramota, to nikako ne menja da mi trebamo da priznamo svoje, jer zločina je bilo, ali neki "veliki Srbi" slave to, zločince nazivaju herojima. Sve dok zločince, one koji su unazadili ovu zemlju, budemo nazivali herojima nećemo biti normalno društvo.
Dok se vi sprdate sa zlocinima iz proslosti , ebu vam majku , cerke i decu po pitanju egzistencije i mozga......
Imacete psihicki obolelu celu populaciju, vec je kriticno kad ja ne mogu da nadjem 20 normalnih osoba u celom BG a da su poreklom srbi.....mogu strance da nadjem...
 

Back
Top