Ђилас "посаветовао" Несторовића

s_O_k_O

Domaćin
Poruka
4.931

Било би поштеније да Бранимир Несторовић и његова екипа одмах уђу у СНС него да чекају да прођу избори па да онда уђу, као што је то урадила Милица Стаменковски, изјавио је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас, реагујући на изјаве лидера Ми – глас из народа и лидерке Заветника.

Danas onlinedanas 13:27
Đilas posavetovao Nestorovića 1
foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ


Како је додао, годинама смо причали да је Заветнике направио Вучић, да им даје простор у медијима, да их финансира…

„Стално су нам тражени докази и ни прелазак одборника Заветника у Скупштини Београда у СНС није био довољан доказ. Сада се показало да смо били у праву. Иста је ситуација са покретом Бранимира Несторовића који у својој последњој изјави брани не само Вучића него и Слободана Милошевића, тврдећи да је земљи кренуло на горе после признавања победе опозиције у великим градовима 1997. године. Сада су јаснији ставови овог покрета који предлаже да се спремамо за рат на Косову“, навео је Ђилас.
Према његовим речима, „овим великим патриотама не смета све што је Вучић дао на Косову, не смета прихватање Француско- немачког споразума, не смета што Курти понижава Србе на северу који сада потписију петицију за референдум о смени албанских градоначелника изабраних са 2 одсто гласова, али им смета долазак страних експерата да истраже нерегуларности око избора“.
„Тврдње о томе да им се неки одборници не јављају су приче за малу децу. Било би много поштеније да Несторовић и његова екипа прихвате понуду Вучића која им стиже преко руских посредника и уђу у власт са СНС-ом, него што покушавају да се представе као опозиција и да такви изађу на следеће изборе поново варајући грађане. Најбоље би било да се споје са Заветницима и под заједничким именом “Захвалници” уђу у власт са оним коме дугују захвалност за своје постојање“, закључио је он

Извор: Danas
https://www.danas.rs/vesti/politika/djilas-posavetovao-nestorovica/
https://srbin.info/politika/djilas-posavetovao-nestorovica/


[FONT=Roboto, sans-serif]Ðilasu i "Srbija protiv nasilja" kao da se ne izlazi na nove begradske izbore i šalje poruku Nestoroviću i pokretu "Mi glas iz naroda" da naprave savez sa SNS-om.[/FONT]

Izgleda da igru izmedju Ðilasa i Vučića u njihovom obmanjivanju naroda kvari Nestorović i pokret "Mi glas iz naroda", koji zvanično ne žele ni sa jednim ni sa drugim.

Zamiljivo je gostovanje Branimira Nestorovića na televiziji 1prva gdje je govorio kako su kontaktirani od ruskih zvaničnicika i da su ih nagovarali ili ubjeðivali da naprave savez sa SNS i SPS ali da su oni to odbili.
 
Ђиласу би боље било да пређе у Куртијеву партију ,, Самоопредељење", ионако заступа њихове интересе и циљеве.
Па да, чему околишање. Имају исте програмске циљеве и исте методе.
 

Back
Top