ДБ бот из СНС ударио на Несторовића

Мислиш да ће ДБ Роми да организују масовне демонстрације а сви чланови СНС , мислиш да ће им бити дозвољено ?
Ne znam, ti si rekla da DB Romi planiraju neke demonstracije. Ako im se priključe i ovi iz SPN, pa se još svi najedu drogiranih sendviča, svašta može da bude.
 
МИ су будућност српске политичке сцене. Развалиће све ове СНС, жуте ..аутошовинисте. Напокон опција за коју треба гласати након вишегодишњег размишљања: "немам за кога".
Oni su upravo i dizajnirani tako da pokupe glasove onih koji su govorili ''nemam za koga''.
 
МИ су будућност српске политичке сцене. Развалиће све ове СНС, жуте ..аутошовинисте. Напокон опција за коју треба гласати након вишегодишњег размишљања: "немам за кога".
Нова енергија а нападају их и СНС и досовци
 
Мени смета што полтичке к. говоре о поштељу , они који узмају новац а народ им живи у беди ..куну се у те Роме , како ће они ово , како ће они ово а Роми живе као пси , никада гори услови ..за то време док народ живи у беди , тај ромски национални савез сваки месец добије огроман новац за инклузију Рома а Роми и даље бедни и не добији ништа
 
али пази , Ромкињу породиљу удар доктор , назове је Циганком и убије јој дете , али ова господа из Росмког национлоног савеза се огласили нису јер је доктор кадар СНС , то их уопште не интересује ..али када крене хајка на Нестровића , прво по медијима , перфектно организовано , прво медији а онда га овако наватају , народски речено , наместе га за изјаву и крене кординисани напад ромских кординатора , стварају атмосферу ЛИНЧА !

Смета Нестровић и те како смета јер је човек из народа који не жели да се прода .
dVE STVARI GOVORE SASVIM DOVOLJNO O TVOM INTELEKTU-TVOJE POSTOVANJE I HVALOSPEVI O avu I ISTI O nESTOROVICU. sAD Ili si za nekadasnju opoziciju-nekad Nestorovic-ili za vlast-SNS. ne mozes biti za oboje-a ti JESI! Dalje-Nestorovic se odavno prodao...
 
Пишу нешто по фејсу да је Нестровић упутио извињење Накићу , ако је то урадио ја повлачим глас који сам му дала ..Далибору Накићу из ромског националног савета Србије да се извињава , то је ДБ Ром и успут злоставља младе Ромкиње које дошу по стипендију ..Е Несторвићу ако си то урадио завршио си каријеру .
Опусти се другарице, биће све у реду. Ево једне лепе песме за опуштање:


;)
 
Ма не секирај се ништа, нису Роми кивни на Нестора, његова жена је ромског порекла.
Знају паметни Роми да Нестор није вређао њихов народ већ опорбине присталице.


Каква служба какви бакрачи.
Romi nisu Cigani, Cigani nisu Romi, Romi su romanski narodi a Cigani iz Pendzaba Indija.
 
Ево после СНС Рома , јавили се и Сорошеви Роми , обајвио лист данас

Organizacija Opre Roma Srbija reagovala je danas na to što je poslanik Branimir Nestorović na konstitutivnoj sednici Skupštine kolege iz opozicije nazvao „Ciganima“, a njihovo ponašanje „ciganijom“.

Ова организација Опре Рома Србије је директно финсирана из Сорош фондације и то они отворено и говоре на свом профилу , значи и они су против Нестровића
Sorosh je olosh, jevrejski Madjar kome je dozivotno zabranjeno da dodje u Madjarsku.
 
Romi nisu Cigani, Cigani nisu Romi, Romi su romanski narodi a Cigani iz Pendzaba Indija.
Ром на циганском или ромском значи ,,човек, муж, мушкарац". На њиховим језику Ром је Циган, црн човек.
Гаџо, на ромском или циганском значи исто човек, али бео човек, који није Ром/Циганин.
И мануш, значи опет човек, без обзира дал је Циганин или не.

Везе то нема са романским народима, то је тако у њиховом, они нису Романи (што је тачан назив за романске народе) него Роми. Ромапен, значи ромски народ или ромски свет.
Иначе, назив Циганин потиче од енглеског ,,Gypsies" што је сленг који потиче од речи ,,Египћанин" јер се дуго веровало да Роми /Цигани потичу из Египта.
И они сами су у то време веровали, имаш у њиховом причама и предањима која је забележио професор Тихомир Ђорђевић, приче о њиховом ,,цару" Фирауну (Фараону) који је јурио Јевреје према Црвеном мору, па га је Бог казнио и од тад Роми лутају светом.
 

Back
Top