Keshom nedotrajan

Sto pre pocnes, bice ti lakse, bices sretnija i imaces konce u svojim rukama.

Reci ces jednog dana "onaj ludi sinnke i nije bio tako lud"

P nisi u pravu. Imala sam seks šemu i nije mi se dopala. Nije mi se dopalo to što nemam želju da ga pitam bilo šta, što me mrzi da mu odgovaram na pitanja koja postavlja. Seks sa nekim takvim može da zadovolji telo, možda, i to na kratko, ali nikako osobu. Ja nisam samo moje telo. Nešto sam kompleksnija. A kada budem prestala da verujem u ljubav tada ću prestati i da želim da živim, pošto ću verovatno kao i ti samo razmišljati o novcu i tome kako da ga nabavim. A to nije život. Ali dosta o tome.

P nisi u pravu. Imala sam seks šemu i nije mi se dopala. Nije mi se dopalo to što nemam želju da ga pitam bilo šta, što me mrzi da mu odgovaram na pitanja koja postavlja. Seks sa nekim takvim može da zadovolji telo, možda, i to na kratko, ali nikako osobu. Ja nisam samo moje telo. Nešto sam kompleksnija. A kada budem prestala da verujem u ljubav tada ću prestati i da želim da živim, pošto ću verovatno kao i ti samo razmišljati o novcu i tome kako da ga nabavim. A to nije život. Ali dosta o tome.

Nije stvar u pitanjima. Ti sebi stalno nesto prebacujes. On tebe nije dobro torbao. Jer da te je dobro torbao ti bi se smeskala i zujalo bi ti u glavi kao mutavoj kokosi, ne bi ti ni padalo na pamet da ga nesto pitas. Osim jednog pitanja koje bi glasilo "kad se vidimo opet"

Zene sto vise pitaju to je sve gore po vezu i cim pocne grintat, svaki muskarac sa iole iskustva bi trebao znati da joj nesto tu ne pase.

Zena koja je dobro istorbana samo cuti i gleda u muskarca kao gladni majmun u banane.

pametno receno....a ima jedna recenica iz jucerasnje serije...ako umrem,kako cu te voleti...
kasno je...zelim vam lepe snove,bez obzira na razlicitosti misljenja....svit drims,drage dame i forumasi...:D:D;)..ima se sta lepo sanjati...;):D:D

Back