- Poruka
- 6.984
Zena se ne zadrzi ni sa cim, jer kad joj dune da ode, ode ona.
A ti mozes da joj saljes poljupce niz vetar koliko god hoces.
procitaj do kraja..a i imam jake ruke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijedna zena se i ne zadrzava, sto pre ode eto nove za torbanje. Ljudi moji zato vas i yebu u mozak, kad slinite za njima.
vuces me da ti opisem svoju proslu vezu...znam da nisi u pravu jer mnogo toga nisi doziveo jer si mlad...a volim ja da popijem...kad izadjem pivo..ovako rakijicu domacu...dva puta sam tugovao ali vredelo je...
Sto pre pocnes, bice ti lakse, bices sretnija i imaces konce u svojim rukama.
Reci ces jednog dana "onaj ludi sinnke i nije bio tako lud"
Bas mi te nekako....zao :-( :-( :-( :-( :-(Nijedna zena se i ne zadrzava, sto pre ode eto nove za torbanje. Ljudi moji zato vas i yebu u mozak, kad slinite za njima.

P nisi u pravu. Imala sam seks šemu i nije mi se dopala. Nije mi se dopalo to što nemam želju da ga pitam bilo šta, što me mrzi da mu odgovaram na pitanja koja postavlja. Seks sa nekim takvim može da zadovolji telo, možda, i to na kratko, ali nikako osobu. Ja nisam samo moje telo. Nešto sam kompleksnija. A kada budem prestala da verujem u ljubav tada ću prestati i da želim da živim, pošto ću verovatno kao i ti samo razmišljati o novcu i tome kako da ga nabavim. A to nije život. Ali dosta o tome.
P nisi u pravu. Imala sam seks šemu i nije mi se dopala. Nije mi se dopalo to što nemam želju da ga pitam bilo šta, što me mrzi da mu odgovaram na pitanja koja postavlja. Seks sa nekim takvim može da zadovolji telo, možda, i to na kratko, ali nikako osobu. Ja nisam samo moje telo. Nešto sam kompleksnija. A kada budem prestala da verujem u ljubav tada ću prestati i da želim da živim, pošto ću verovatno kao i ti samo razmišljati o novcu i tome kako da ga nabavim. A to nije život. Ali dosta o tome.
Bas mi te nekako....zao :-( :-( :-( :-( :-(
Ti si jedan tuzan mali decak![]()
Nemoj potrosit sve suze na mene, mozda ce ti faliti za tebe.

![]()
![]()
tuzan,tuzan,tuzan....pricaj nam o svom detinjstvu...:-|
Drugi put.Laku noc decace...Ne da mi se kucat, ae nazovi me na fon pa cu ti diktirat a ti kucaj, a jel moze.:wink:
pametno receno....a ima jedna recenica iz jucerasnje serije...ako umrem,kako cu te voleti...
kasno je...zelim vam lepe snove,bez obzira na razlicitosti misljenja....svit drims,drage dame i forumasi.....ima se sta lepo sanjati...
![]()
Drugi put.Laku noc decace...
A ti bi da mi se uvalis, pa sebe izbacujes iz price takvih zena.:wink:
Mozda nekome to igleda glupo ali sta ima veze... Zena se tada oseca bolje nekako, ja na taj nacin usrecujem zene... 
Ovo ni meni nije jasno!
Gdje ih nalaze, kako namame takve zene na sebe?

Muž koji ne zarađuje puno keša ne zaslužuje da bude muž. :rolleyes:Pitanje je bilo kako zene gledaju muzeve koji vise ne zaradjuju puno kesha, nego imaju bednu platu?

Sta mislite da li je zenama tesko kad muz koji je nekad imao kesha, spadne na to da zivi od bedne plate?
Da li taj covek i dalje bude neko i nesto u zeninim ocima, ili se sve rusi, postane im odvratan takav covek, jedva ga trpe...?
Sinke ima pogresan nacin razmisljanja...
Treba navesti zenu da ona tebi sve placa...Mozda nekome to igleda glupo ali sta ima veze... Zena se tada oseca bolje nekako, ja na taj nacin usrecujem zene...
![]()

Mushkarci su inache sve vece mlakonje, a ovo shto prica M S, a aminuje D .. samo ide u prilog mojoj konstataciji![]()