Prilično dosadno i tužno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako. Nijedna žena neće manje ceniti svoga muža ako ima manju platu ukoliko on daje više od novca. To znači ako je voli i poštuje. Ako ne, onda je normalno da ga neće voleti, pošto više nema nikakvu funkciju.
Sami ste sebe zatrovali i to bez razloga, rekla bih.
Prilično dosadno i tužno.
Kad ogulis prvog za kesh, shvatices sta si propustila. Cudi me da te nijedna prijateljica nije jos tako nesto savetovala. Prvi put ti bude zao, a posle se smejes tome svemu i samo gulis i deres. Bar je tako meni rekla poznanica.
Njihov stav je ako nema novca, nema ni zenine ljubavi!
Nisu svjesni koliko tim sebe vrijedjaju, jer ako je tako, onda ispade da jedina vrijednost muskarca, jeste u novcu koji obezbjedjuje!
Meni je tata lijepo rekao: "Uci sine, da ne zavisis od tamo nekog!"
Jer, cini mi se, nema vece kazne za zenu nego da zavisi od muza! E, onda je najebala skroz!
ti si stvarno tvrdoglav.....******,cega si ti plasis.....zenu treba volis i da postujes...a ne da brines da li ces imati kes ili ne.....8)
Da ti dam savet, ako se tim postom njima slihtas u nadi da ces neku istorbat, onda me pljuj koliko ti zelja, (mada sanse su ti male) ali ako ocekujes nesto vise bolje odustani.
Ja nemam takve žene u okruženju. Zato se i čudim tvojim stavovima.
uvek ocekujem bolje..dobijam u svakom slucaju....ovde ili negde drugde ne zanima me...
Ovo ni meni nije jasno!
Gdje ih nalaze, kako namame takve zene na sebe?
Greska. Ali u pravu si za to. Svaki koji misli da ne vredi jer nema kesha je sebe ponizio.
Ako zene to traze, to ne znaci da ti ne vredis, nego su one.... ali ti tu ne mozes nista osim drzati se po strani i ne petljati se previse sa njima osim tu i tamo nekog seksa kad imas vremena. Tako bi svaki mediokritet napravio, jer tu i ne treba neka pamet. A koji ne rade tako nego placaju i cute su ispod proseka i njih zene gule, ali to je na njihovu sramotu sto su glupi.
I ja bi bio sretan da je i mani tako. Ti bas imas srece sa njima i ide ti od ruke. Sigurno ne trosis kesh kad sve dobijas ili ipak bacis koju kintu na poklone itd.?:wink:
Pogrešan stav. Mada, ako ti se sviđaju žene koje tako razmišljaju, onda je ispravan.
Niko nista ne namami. Cesto i te neke sto gule nesvesno nisu ni svesne koliko kostaju svog decka, zato i misle ceo zivot da nisu sponzoruse, a ovi opet u grcu da ih ne izgube ne smeju nikad reci da nemaju kesha i da im nesto ne mogu u tom momentu priustit.
ne razmisljam o kesu..koliko puta treba da ti objasnim...zenu volis,takvu kakva je..
Ja se povlačim, pošto ne razumem tematiku. Žao mi je što si imao takvih iskustava, ali nije u redu da vređaš ostale žene. Generalizacija koju činiš iz dana u dan je baš zabrinjavajuća. To bi bilo isto kao kada bih ja kazala da su svi muškarci idioti zato što nisam naišla na nekog ko me razume, podržava i odgovara. Nisam imala sreće do sada, ali verujem da nisu svi takvi. Ali i da jesu, to nije razlog da ih napadam. Jednostavno ću vremenom prestati da tražim tog koji ima ono što mi treba i počeću da primenjujem tvoj metod. Distanca i seks. Ipak, nije to ono što bi me činilo srećnom. Ne još uvek.
Vidis li ti sinnke sta pricas!?
Pa nije problem u zenama, ni u njihovoj maniji za novcem!
Problem je to sto su muskarci kukavice, ne gule one njih, nego oni, jadni, daju i vise nego sto imaju samo da ih zadrze, samo da ne budu ostavljeni!
Nedostatak kreativnosti bi bio jos jedan vas problem, rekla bih!
Zavesti znate samo poklonima, dajete ali ne od srca, nego da biste zadrzali nju pored sebe!
Ima mnogo jeftinijih nacina da se zena zadrzi!
Ako ces ju stvarno i istinski voleti takvu kakva je, onda ces itekako razmisljati o keshu. Shvatices, ali bice ti kasno. Samo nemoj da ti neko drugi bude kriv kad zavrsisi u birtiji sa casicom jer si razocaran u sve, cuvaj se dok je vreme.
Vidis li ti sinnke sta pricas!?
Pa nije problem u zenama, ni u njihovoj maniji za novcem!
Problem je to sto su muskarci kukavice, ne gule one njih, nego oni, jadni, daju i vise nego sto imaju samo da ih zadrze, samo da ne budu ostavljeni!
Nedostatak kreativnosti bi bio jos jedan vas problem, rekla bih!
Zavesti znate samo poklonima, dajete ali ne od srca, nego da biste zadrzali nju pored sebe!
Ima mnogo jeftinijih nacina da se zena zadrzi!