GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.402
Zapravo ni 10%.Zato su im pola države migranti koji im prave razne probleme.
Sa druge strane, muslimani u Rusiji su vec na 20% sa tendencijom rasta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo ni 10%.Zato su im pola države migranti koji im prave razne probleme.
Britva Bajden je cak i vuqlera pozvao na Samit Demokratije, ali ne i orbana.To po kuriru,u stvarnosti okrenuti ka Americi i Nemackoj.
Ja bih ipak rekao da rade malo bolje.oPljAcKaLi sVeZiVo PaSu ZaTo BoGaTiJi![]()
Furao bi on i papuanstvo, samo da se odrzi na vlasti.Orban fura turkijstvo sa Erdoganom.

Ali ti muslimani u Rusiji su domaće stanovništvo koje je pretrpelo ruski kulturni uticaj, slično kao što se Bošnjaci drastično razliukuju od bliskoistočnih muslimana.Zapravo ni 10%.
Sa druge strane, muslimani u Rusiji su vec na 20% sa tendencijom rasta.![]()
Sad si precrtao svoj malopredjasnji argument o migrantima, i shvatas da to nema veze sa mozgom,Pa i Germani tad dolaze u Evropu isto![]()
Tipicna sbuljnik propaganda.Ali.....
Ti nisi ozbiljan kad porediš te 2 stvari a ja ionako nisam protiv migracija, samo poštujem pravo Poljske da izabere svoja pravila o migraciji, kao što je Nemačka izabrala svoje. Nemačka ako želi neka naseli još milion migranata ali nema pravo da od drugih to traži.Sad si precrtao svoj malopredjasnji argument o migrantima, i shvatas da to nema veze sa mozgom,
Osim u mozgu white supremacy desnicara i srpskih janicara
Tako je. Kao sto ce Nemac i Francuz, zauvek da budu Nemac i Francuz, makar digli jos 10 nivoa EU.Tipicna sbuljnik propaganda.
U stvarnosti, Ceceni, Dagestanci, Ingusi, a i Tadzici, Tatari, Uzbeci, Azeri... nikada nece postati Rusi (i ne treba da postanu).
Slažem se da ne treba da postanu, kavkaski muslimani i jesu drugačiji, oni su tamo homogeni, mislio sam više na one muslimane koji žive sa Rusima vekovima u unutrašnjosti.Tipicna sbuljnik propaganda.
U stvarnosti, Ceceni, Dagestanci, Ingusi, a i Tadzici, Tatari, Uzbeci, Azeri... nikada nece postati Rusi (i ne treba da postanu).
Hoce da podgreju/ozive odavno mrtvu eurobsku civilizaciju, treba ih razumeti.Poljske da izabere svoja pravila o migraciji

Tatari i Baskiri takodje nikada nece postati Rusi, koliko god sbuljnik mlatio.Slažem se da ne treba da postanu, kavkaski muslimani i jesu drugačiji, oni su tamo homogeni, mislio sam više na one muslimane koji žive sa Rusima vekovima u unutrašnjosti.
Neće postati Rusi ali su pod jakim ruskim uticajem i već su prilagođeni ruskoj kulturi, to se ne može reći za azijske migrante u Švedskoj od koje je danas i Albanija bezbednija.Tatari i Baskiri takodje nikada nece postati Rusi, koliko god sbuljnik mlatio.![]()
Opel nije nemacki odavno to je samo brend .Ono, nisu nesposobni ko ovaj zeleni istok.
Zato Nemacka ima i Audi, i VW, i Opel, i BMW i Mercedes, i Porsche, i Bugati, i Alpinu i MAN itd,
A ceo ovaj zeleni istok ima samo qurchinuuu. Jer su tacno toliko i sposobni.
Ja nemam problem sa tim, to je njihova država i imaju prava da je urede kako žele.Hoce da podgreju/ozive odavno mrtvu eurobsku civilizaciju, treba ih razumeti.![]()
![]()
Samo povrsinski.Neće postati Rusi ali su pod jakim ruskim uticajem
Mislis Vavilonsku kulu da ozive .Hoce da podgreju/ozive odavno mrtvu eurobsku civilizaciju, treba ih razumeti.![]()
![]()
Pitanje je da li je evropska civilizacija ikada postojala ili je to samo fikcija konzervativaca tipa semjuel hantington, dragos kalajic, julijus eBola, arnold tojnbi.....Mislis Vavilonsku kulu da ozive .
Postojala je zapadna civilizacija kao skup raznih kultura razvijenih iz rimske.Pitanje je da li je evropska civilizacija ikada postojala ili je to samo fikcija konzervativaca tipa semjuel hantington, dragos kalajic, julijus eBola, arnold tojnbi.....
I - crkla.Postojala je zapadna civilizacija kao skup raznih kultura razvijenih iz rimske.

Ukratko, cak i ako im to uspe, bice preostala (polu)ziva celija unutar lesine.Poljaci tvrde da će oni sačuvati zapadnu civilizaciju

Slozio bih se, da u praksi nemamo drugacije ugovore, koje su sami potpisaliTi nisi ozbiljan kad porediš te 2 stvari a ja ionako nisam protiv migracija, samo poštujem pravo Poljske da izabere svoja pravila o migraciji, kao što je Nemačka izabrala svoje. Nemačka ako želi neka naseli još milion migranata ali nema pravo da od drugih to traži.