Katolički istok

Srbija sa ovim državama treba

• Više sarađivati

• Distancirati se od njih

• Ostati neutralna

• Ne znam/Ne zanima me

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zapravo ni 10%.
Sa druge strane, muslimani u Rusiji su vec na 20% sa tendencijom rasta. ;)
Ali ti muslimani u Rusiji su domaće stanovništvo koje je pretrpelo ruski kulturni uticaj, slično kao što se Bošnjaci drastično razliukuju od bliskoistočnih muslimana.
Oni koji se masovno doseljavaju na zapad nemaju nikakve sličnosti sa domaćim stanovništvo i te razlike dovode do problema.

Sad si precrtao svoj malopredjasnji argument o migrantima, i shvatas da to nema veze sa mozgom,

Osim u mozgu white supremacy desnicara i srpskih janicara
Ti nisi ozbiljan kad porediš te 2 stvari a ja ionako nisam protiv migracija, samo poštujem pravo Poljske da izabere svoja pravila o migraciji, kao što je Nemačka izabrala svoje. Nemačka ako želi neka naseli još milion migranata ali nema pravo da od drugih to traži.

Ti nisi ozbiljan kad porediš te 2 stvari a ja ionako nisam protiv migracija, samo poštujem pravo Poljske da izabere svoja pravila o migraciji, kao što je Nemačka izabrala svoje. Nemačka ako želi neka naseli još milion migranata ali nema pravo da od drugih to traži.
Slozio bih se, da u praksi nemamo drugacije ugovore, koje su sami potpisali

I ne samo EU members

I ta Belorusija koja gura migrante, ima potpisane ugovore sa EU koje sada krsi naveliko

Back