goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Poslo sam jominiju ....Spojice ih valda kad se vrati;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima treca opcija 8-)Obersturmfuehrer:a fali opcija
-sekta, kao i sve ostale
Elvin:najogavnija verska organizacija, odgovorna za smrt miliona ljudi. leglo pedofila i zatucanih idiota.
trebalo bi joj maksimalno ograničiti uticaj...
The Catholic Church is telling people in countries stricken by Aids not to use condoms because they have tiny holes in them through which HIV can pass - potentially exposing thousands of people to risk.
The church is making the claims across four continents despite a widespread scientific consensus that condoms are impermeable to HIV.
A senior Vatican spokesman backs the claims about permeable condoms, despite assurances by the World Health Organisation that they are untrue.
http://www.guardian.co.uk/aids/story/0,7369,1059068,00.html

Pa jes Stepinac je inace bio srpski dobrovoljac u prvom svetskom ratu cak je i neki orden dobio a kasnije bio licni prijatelj kralja Aleksandra sve u svemu kontaverzna licnostgoxy:Jbg, za neke je i stepinac svetac mucenik i borac protiv komunizma.....kako ga posmatras, sa koje strane....
.....Obicno su tu kad se raspravljaju neke nevazne teme i pretace iz supljeg u prazno, a kad treba da se glasuje za prava pitanja, nema ih nidje 
ko kaze ....taj laze..tu sam samo citam i divim se .....goxy:nema mi hrvata,da poboljsamo prvu opciju.....Obicno su tu kad se raspravljaju neke nevazne teme i pretace iz supljeg u prazno, a kad treba da se glasuje za prava pitanja, nema ih nidje
![]()
..kap u moru...lega..goxy:hrvati su mali ,sicusan deo katolickog mnostva.......