nemoj, ja ti ne preporucujem, iz vec spomenutih razloga, moj predlog ti je da se ne podvrgnes toj hipnozi...
AP nije uspela ni meni, ali strpljiv sam, moras prvo pronaci duhovni mir, mora ti se prvo dusa "prosvetliti" da bi se projektovao, nije to toliko jednostavno kako izgleda, treba tu dosta uciti...
Ova prica ustvari ne ide u prilog hriscanstvu, ne skroz, ide u smislu dusa je besmrtna, ali ne i reinkarnacije, po hriscanstvu, odmah idemo u raj i pakao, sto je po meni suludo.
Medjutim, smatram da svako treba izgraditi svoje shvatanje vere, a ne verovati u nesto samo zato sto ti u to veruje porodica, okruzenje, prijatelji...
Ako je verovati onoj hipnozi, bio sam arhitekta, bogatijeg sloja na Britanskom poluostrvu i imao decu i zenu

Ali, ima tu i par nelogicnih stvari, prva, crtanje, sestare, lenjire, egzaktnost, crteze i slicna sr*nj mrzim, but, arhitekturu kao vrstu umetnosti volim, takodje, mozda bi ovo objasnilo moj "smisao"

za engleski i istoimeni akcenat koji posedujem...
E sad, da li je za verovati toj hipnozi ne znam, sacekacu jos neki vremenski period kad cu se zaista podrvrgnuti, ali onoj stvarnoj hipnozi...