Karma, Reinkarnacija, Vaskrsnuce...

Ma da...
Za mene je prosli zivot zivot nekog mog predaka iz krvne linije ja ne verujem u to kao tebe jer ja mislim da postoji samo ovaj zivot i onaj vecni kad se dusa odvoji od tela a prosli zivot je samo zivot tvojih predaka i ta njihova secanja se verovatno prenose nasledno dalje ali je veoma tesko probuditi ih.

Da se razumemo, ja ti samo nudim tumacenje u skladu sa temom.
Ako govorimo van ovog sistema, secanja se ne prenose.

Da nema prošli život kao nova duša, sigurno ne bi bio ovde na forumu.

Pretpostavljam da ciljas na to da neki 'podsvesni sadrzaj' (nazovi to kako hoces) upucuje duse koje su vec bile u ciklusu na postojanje proslog zivota i karmickih zakona etc. pa se one interesuju za reinkarnaciju, karmu.

Ali, ako nove duse dolaze u nas svet, postoji realna sansa da neka od njih pocne da se zanima za ovakve teme vec u prvom zivotu, sve zavisi od sredine, slucaja. Zar ne?

Odakle duse dolaze?

Pretpostavljam da ciljas na to da neki 'podsvesni sadrzaj' (nazovi to kako hoces) upucuje duse koje su vec bile u ciklusu na postojanje proslog zivota i karmickih zakona etc. pa se one interesuju za reinkarnaciju, karmu.

Ali, ako nove duse dolaze u nas svet, postoji realna sansa da neka od njih pocne da se zanima za ovakve teme vec u prvom zivotu, sve zavisi od sredine, slucaja. Zar ne?

Odakle duse dolaze?

U ostalom, ko uopste tvrdi da DaRkGuitaRist nije imao prosle zivote? On je samo probao raditi regresiju preko neta i nije mu uspjelo...a to sto mu nije uspjelo,ne znaci da nije imao prosle zivote....Svi smo ih imali....

Ajd priznaj da lupas..... kako mozes nuditi tumacenje u skladu sa temom i tumacenje van ovog sistema? Tumacenje je tumacenje..... ili mislis da se prenose ili mislis da se ne prenose....

Hah, pa zar ne mogu?
Ako hoces, zovi rabina, monaha, budistu, imama, i vraca na primer, i neka ti oni daju tumacenja. Svaki ce dati razlicito i u skladu sa svojim verovanje, zar ne?
Ja mogu da razumem svacije ako poznajem njihovu veru. Ne mora da znaci da se slazem...

Hah, pa zar ne mogu?
Ako hoces, zovi rabina, monaha, budistu, imama, i vraca na primer, i neka ti oni daju tumacenja. Svaki ce dati razlicito i u skladu sa svojim verovanje, zar ne?
Ja mogu da razumem svacije ako poznajem njihovu veru. Ne mora da znaci da se slazem...

Istina je jedna...bez obzira na sve vjere i na to kako koja vjera to tumaci....Istina je samo jedna...i ista je za sve nas.... A,tvoje misljenje....ne razumijem kako mozes misliti o istoj stvari na jedan nacin na temi,a o toj istoj stvari na sasvim drugi nacin u privatnom zivotu? To je ono sto me kod tebe zbunjuje.....

Istina je jedna...bez obzira na sve vjere i na to kako koja vjera to tumaci....Istina je samo jedna...i ista je za sve nas.... A,tvoje misljenje....ne razumijem kako mozes misliti o istoj stvari na jedan nacin na temi,a o toj istoj stvari na sasvim drugi nacin u privatnom zivotu? To je ono sto me kod tebe zbunjuje.....

Razumem sta je kamen spoticanja... Ja sam agnostik.

Odakle duse dolaze?
U onostranim svetovima sećanje na prošli život nije pokriveno.Duša vidi sve inkarnacije u detalja.Opterećenim dušama je strahovito mučno živeti pod jakim opterećenjem karme tamo,
pa takve duše hrle u inkarnaciju.

Čiste duše bez inkarnacija u pozadini sigurno ne bi gubili vreme na forumima jer njihov zadatak ne zavisi od interneta niti od foruma.

U onostranim svetovima sećanje na prošli život nije pokriveno.Duša vidi sve inkarnacije u detalja.Opterećenim dušama je strahovito mučno živeti pod jakim opterećenjem karme tamo,
pa takve duše hrle u inkarnaciju.

Čiste duše bez inkarnacija u pozadini sigurno ne bi gubili vreme na forumima jer njihov zadatak ne zavisi od interneta niti od foruma.

Hvala, procitao sam.

Ovih dana sam shvatio mnogo vaznih stvari, a pre svega da se karma vraca kao bumerang, sva nasa dela ce se kad tad isplatiti, odnosno, kad tad cemo ispastati zbog njih.
Ma koliko mi mislili da smo se izvukli, da smo prosli nekaznjeno, to ce nam se vratiti na skroz drugaciji nacin.
Jednostavno, smatram da karmu ne treba izazivati jer se kad tad vraca, a kako balans mora biti uravnotezen, tako cemo i mi biti "nagradjeni"
Ne znam da li je neko imao slicnih iskustva, da se opece na nekoj stvari, a da pritom nije ni svestan zasto mu se to dogadja?!
Ja sam resenje pronasao u karmi, e sad, da li je to ili nije, ne znam... :P

jel se secas ti necega?odakle znas da te nece lagati?kako to ustvari ide ?

Mogu ti reci da sam ja radio tu, da kazemo autohipnozu, nasao sam neki link, koji sam i postavio ovde, ali vise ga ne preporucujem, i video sam sta sam bio u jednom od mojih proslih zivota, medjutim, koliko je to pouzdano ne znam, takodje ti moram reci da sam posle osecao posledice hipnoze i dobih nedelju dana sam imao uzasnu glavobolju, nisam mogao nista da radim od nje, skroz sam bio paralisan...
E sad, ove hipnoze sto ti rade ti psiholozi su 100 % pouzdani i bez opasnosti su, mislim da znam jednog coveka sto se bavi time.
Nema razloga da te oni lazu to, i na kraju krajeva, sve snime tako da ti mozes posle preslusati sve sto si rekao, oodnosno, sta je rekla tvoja " proslost " .
A hipnoza ide kao svaka druga, prvo te hipnostise, i onda probudi taj neki centar u tebi iz kog krene cela prica o tvom proslom zivotu... :)

Mogu ti reci da sam ja radio tu, da kazemo autohipnozu, nasao sam neki link, koji sam i postavio ovde, ali vise ga ne preporucujem, i video sam sta sam bio u jednom od mojih proslih zivota, medjutim, koliko je to pouzdano ne znam, takodje ti moram reci da sam posle osecao posledice hipnoze i dobih nedelju dana sam imao uzasnu glavobolju, nisam mogao nista da radim od nje, skroz sam bio paralisan...
E sad, ove hipnoze sto ti rade ti psiholozi su 100 % pouzdani i bez opasnosti su, mislim da znam jednog coveka sto se bavi time.
Nema razloga da te oni lazu to, i na kraju krajeva, sve snime tako da ti mozes posle preslusati sve sto si rekao, oodnosno, sta je rekla tvoja " proslost " .
A hipnoza ide kao svaka druga, prvo te hipnostise, i onda probudi taj neki centar u tebi iz kog krene cela prica o tvom proslom zivotu... :)

a kako mozes biti isti tj kako ti to bude u mozgu taj centar msm valjda si u novom telu ?

a kako mozes biti isti tj kako ti to bude u mozgu taj centar msm valjda si u novom telu ?

Ocigledno ne znas za to da je dusa Besmrtna, a telo trenutno, prolazno, kako hoces....
Dusa se svega seca, samo je potrebno probuditi taj centar svea iz nje... ;)

Moze li se desiti da hipnoza ne uspe? I da li to vise zavisi od strucnosti,autoriteta hipnotizera ili od osobe koja se podvrgava hipnozi (recimo da je rec o nesugestibilnoj, nepoverljivoj ili plasljivoj osobi)?

Naravno da moze, kako ces ti nauciti da vozis kola ako to ne zelis i ako te to ne zanima, isto je sa hipnozom, potrebna je samo volja...:bye:

Back