Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Теби увијек треба посебно објашњавати. Ево корак по корак.
1.Комунизам (тј. марксизам, предпоставља се укидање држава) је нешто најгоре за цијело човјечанство.
2.Комунизам у оквиру једног народа, дакле комунистичка држава у оквиру једног народа је ипак боља од демократије.
1.Комунизам (тј. марксизам, предпоставља се укидање држава) је нешто најгоре за цијело човјечанство.
2.Комунизам у оквиру једног народа, дакле комунистичка држава у оквиру једног народа је ипак боља од демократије.
Kapitalizam je loš jer svako je društvo onoliko dobro koliko se brine o svojim najslabijim pojedincima.
Kapitalizam se brine o najslabijima samo onoliko koliko je potrebno da ne dolazi do nemira.Sve je ostalo samo pričanje u prazno.
Danas je 1/6 čovječanstva gladna.Pa se pitam ako je 1 od 6 ljudi gladan tko može pričati da je to dovoljno dobar sistem?
Demokracija je isto samo iluzija zato što se zakoni kroje kako odgovara onima koji imaju sredstva za proizvodnju.
Liberalizam isto tako jer su odnosi poslodavac- radnik "liberalno" uređeni na način da radnik ima pravo raditi i šutjeti da ne dobije otkaz.Vlasnik-gazda vam liberalno smanji plaću a mi se možemo samo slikati.Vlasnici liberalno svoje pogreške u poslovanju riješavaju tako da nam smanjuju plaće iako je u većini slučajeva isključivo njegova krivica za poslovne promašaje.
Izborni proces se svodi na to da mi izabiremo deputate koji onda 4 godine odlučuju uglavnom umjesto nas.a nas nitko ništa ne pita mi smo ih i izabrali i svojim glasom njima dali pravo da odlučuju o našim sudbinama.