KANDIĆ,BISERKO,VUČO

PODRŽAVATE LI AKTIVNOSTI OVE TRI GOSPOĐE

• Ukupno glasova
    32
  • Anketa je zatvorena .
A što trpate Sonju Liht u isti koš s ovom žgadijom?
Lihtova uopšte nije negativac.

Па води је онда кући, поправиће ти имаге, а и статус у МО ДС ...
О материјалној страни да не причамо ...
Можда ће и Зелени картон да ти одради, па нас више нећеш смарати пљувањем Србије ...
Ради то у САД, боље се плаћа ...

Ma imaju mnogi. Kod mene je očigledno problem što sam Srbin koje se ne stidi da okrivi Srbe za ono loše što rade Srbiji i svojim sunarodnicima. A takvih primera je mnogo. Džaba je da krivimo Gradsku čistoću za vlastito dvorište puno đubreta. Ja sam za to da prvo počistimo kod sebe.

e stvarno vishe skacesh po zivcima sa nashim djubretom...ok imamo ga cistimo ga izvinjavamo se okolo za djubre za necistocu za sve sto i jeste i nije nashe
i ok je to da ne gledamo druge i da nas bash briga da li drugi imaju djubre ili ne i da li ciste ili ne
ali da ti kazem ti oko nas bome svoje djubre pocistishe tako sto prebacishe deo svoga kod nas

e vidish malibore ja njihovo djubre iz svoje avlije necu da cistim i da se osecam odgovornom zbog toga a bome ni krivom

Ma imaju mnogi. Kod mene je očigledno problem što sam Srbin koje se ne stidi da okrivi Srbe za ono loše što rade Srbiji i svojim sunarodnicima. A takvih primera je mnogo. Džaba je da krivimo Gradsku čistoću za vlastito dvorište puno đubreta. Ja sam za to da prvo počistimo kod sebe.

Da sam na tvom mestu pokrio bih uši, jer dobro je da je po tebi sve loše u Srbij.

Dok je u Srbiji takvih "BRZO" ćemo mi u DEMOKRATSKU EVROPU!

Back