Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slazem se sa tobom da Arlington uglavnom pokusava da predstavi Kanadu u negativnom smislu...sto mi iskreno nije najjasnije...cak ne znam da li on zivi u Kanadi..ili jednostavno zeli ljude da odvrati od emigracije tamo.
Raja i blagostanja nema nigde, pa ni ovde (Kanada) narocito ako su vam skromna primanja...

sto se tice tvog posta, da razjanimo malo....
tvoj priajtelj je dosau Kanadu sa `nesto para[/QUOTE]

Staviti zvanicne kanadske sajtove na forum - je pokusaj da se predstavi Kanada u negativnom smislu ?:rotf:
To nije pokusaj, to je realnost,a ti ospori bilo koju informaciju o Kanadi koju sam ja postavio.
Ja ne zivim u Kanadi,nego u Americi,a u Kanadi sam bio x puta,e kada sam video da ljudi koji nikada nisu bilu u Kanadi,a pisu gluposti na kvadrat o Kanadi,e onda cu ja koji sam bio tamo na napisem realnost pozivajuci se na zvanicne kanadske sajtove.
Odvracam ljude o Kanade ?!:rotf: Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.
Ovo je kada sam prosle godine bio u Montrealu, strajk radnika.
Istina je istina,a sto vecina misli da je Kanada leba bez motike i da samo njih cekaju,e tu se grdno varate:rtfm:

Poslednja izmena:
svako ima pravo da pise sta zeli...zato ovo i jeste forum....gde svi iznosimo svoja misljenja...

ne razumem ste je poenta tvojih negativnih postova?
sta ti zelis ljudima da porucis? ocigledno te kanada nekako dotice...jer samo o njoj govoris u negativnom kontekstu!
ljudi nemojte ici u kanadu, tamo je sranje...dodjite u ameriku ili srbiju...tamo cveta cvece....

u americi nema prosjaka, nema strajkova, odlicno je zdravstveno osiguranje, nema bandi, nema rasizma....???? ..o srbiji da ne pricam....
za koji od ovih video snimaka se ne moze reci da vazi i za ameriku?
svaka zemlja ima svoje za ili protiv....ako hoces da budes realan i zaista ljudima da pomognes...onda prikazi obe strane kanade....

a tek to sto ne zivis u kanadi, a blatis je....to stvarno ne razumem...
ako zivis u americi...onda pisi o njoj...pozitivno ili negativno..kako zelis...da ljudi shvate ste je emigracija....

...kanada bez leba i motike.....kakve gluposti...ponasate se ko da ste na nivou osnovne skole...
ako imas problem sa tim saletom...resavajte na pp....a ne ovde....
vidi se da si lepo informisan, ali budi objektivan...ima ljudi koji zaista ne znaju nista o americi i kanadi..i sta da pomisle kad citaju tvoje postove?

Poslednja izmena:
svako ima pravo da pise sta zeli...zato ovo i jeste forum....gde svi iznosimo svoja misljenja...

sta ti zelis ljudima da porucis? ocigledno te kanada nekako dotice...jer samo o njoj govoris u negativnom kontekstu!
ljudi nemojte ici u kanadu, tamo je sranje...dodjite u ameriju ili srbiju...tamo cveta cvece....

u americi nema prosjaka, nema strajkova, odlicno je zdravstveno osiguranje, nema bandi, nema rasizma....???? ..o srbiji da ne pricam....
svaka zemlja ima svoje za ili protiv....ako hoces da budes raalan i zaista ljudima da pomognes...onda prikazi obe strane kanade....

ako zivis u americi...onda pisi o njoj...pozitivno ili negativno..kako zelis...da ljudi shvate ste je emigracija....

...kanada bez leba i motike.....kakve gluposti...ponasate se ko da ste na nivou osnovne skole...
vidi se da si lepo informisan, ali budi objektivan...ima ljudi koji zaista ne znaju nista o americi i kanadi..i sta da pomisle kad citaju tvoje postove?

Prosto, ostavila ga Kanadjanka :D

ljudi nemojte ici u kanadu, tamo je sranje...dodjite u ameriku ili srbiju...tamo cveta cvece....

svaka zemlja ima svoje za ili protiv....ako hoces da budes realan i zaista ljudima da pomognes...onda prikazi obe strane kanade....

Sve sto sam postavio su zvanicne informacije iz Kanade. Sto tebi ne odgovara istina to je tvoj problem. Jer price koje ste pisali u Kanadi su smesne.
U Kanadi ima milion gladne dece,zdravstveni sistem... to nisam ja izmislio.
OSPORI BILO STA O KANADI STA SAM JA NAPISAO !

Sve sto sam postavio su zvanicne informacije iz Kanade. Sto tebi ne odgovara istina to je tvoj problem. Jer price koje ste pisali u Kanadi su smesne.
U Kanadi ima milion gladne dece,zdravstveni sistem... to nisam ja izmislio.
OSPORI BILO STA O KANADI STA SAM JA NAPISAO !

..pa nije to sustina.....
u kojoj to zemlji nema gladnih, zdravsteni sistem funkcionise besprekorno i bez para.....
niko ne porice da to sto ti stavljas ovde je neistina...ali sta je sustina toga???? gde toga nema???
zasto karikiras moj post?

ajde ovako...po tvom misljenju...

uporedi ameriku i kanadu...dobre i lose strane...
da vidim koliko si iskren na ovoj temi....

Treba reci istinu o Kanadi. Ljudi su pisali gluposti cuvena prica je bila ,jos na staroj temi koja je bila zatvorena na cistaci imaju 40 dolara na sat u tojoti,da peraci sudova imaju 25 dolara,da se svi snadju,da niko nista ne radi samo se pije pivo i jede pljeskavice...Kada sam ja rekao da to nije tacno, e onda su pojedinci skocili na mene kao sta kvaris. Treba reci istinu,obe strane medalje,tako da ljudi koji nikada nisu bili u Kanadi lupetaju,onda i ja koji sam bio mogu da postavim zvanican sajt o Kanadi.
Tema je Kanada, pise se o Kanadi, otvori temu o Americi i Kanadi da se pise o tome.

to sto ti drugi pricaju nije istina....
ali to nje razlog da iznosis potpuno negativne stavove, jer to nema nikakvog smisla, slika jedne zemlje treba da se gleda sveobuhvatno...
s obzirom da ti i ne zivis u Kanadi, meni i dalje nije jasno sta ti radis na ovoj temi..
kao sto mozes i videti na ovoj temi 95% postova su tvoji, sto bi ti trebalo govoriti da ovu temu jako lose vodis, tj niko ne zeli da diskutuje sa tobom o tome..

elem....moj mali doprinos koji pokazuje trenutnu situaciju u Kanadi u vezi poslova, koliko se sta placa trenutno (CAD/ sat)
prepisani su iz lokalnih novina, ali sve treba uzeti sa rezervom, jer kao i kod nas sa poslodavcem se uvek moze pregovarati o uslovima

clean light-duty..11 cad/hrs
sale/service za studente..(letnji posao)...16.26
sales repres....18
forlift operator.....16
kitchen helper...11.75
truck driver....23.65
food counter...11.30
retail saleperson...14.60
assist in store/supervising staff...21
cnc operator.....44
construction laborers....20
concrete finishers....19-29
machine operator....19.50
welder ....30

I na kraju poruka za Arlingtona:
evo ovim spiskom se dokazuje da si bio bar delom u pravu, da plate nisu tako velike kao sto neki kazu, kao sto ti rece verovatno nikad nisu ni bili ovde

i nadam se da time mozes zatvoriti to poglavlje slanja raznoraznih videa, i da ova tema postane konstruktivna za sve ljude koji zele da dodju u Kanadu...

slazem se sa tobom da Arlington uglavnom pokusava da predstavi Kanadu u negativnom smislu...sto mi iskreno nije najjasnije...cak ne znam da li on zivi u Kanadi..ili jednostavno zeli ljude da odvrati od emigracije tamo.
blagostanja nema nigde, pa ni ovde (Kanada) narocito ako su vam skromna primanja...

sto se tice tvog posta, da razjanimo malo....
tvoj priajtelj je dosau Kanadu sa `nesto para` u dzepu, verovatno je ovde 6 meseci jer i dalje ima pocetnicku platu u struci od 2500 cad, sto je otprilike satnica od 15 cad.
e sad u Kanadi mu nije dobro, jer mora da placa stan i hranu i ostalo....bas cudni troskovi zar ne?
a vraca se u Srbiju za odlicnu platu (koju verovatno ima 5% Srba) i plus moze kuci kod mame i tate da spava besplatno i da jede dzabe.
i to je sad tvoja konstatacija da mu je u Srbiji bolje?

poruka za sve one koji vole vise kod mame i tate za dzabe....ne dolazite u Kanadu, jer cete vrlo brzo kuci...i jos cete potrositi pare koje ste poneli...

poruka za one koji zele da rade....dodjite...moze posao da se nadje..samo morate biti ovde....jer dosta poslodavaca voli da vas vidi uzivo...zato se i tesko dobija posao preko neta....
ako se pronadjete u novoj zemlji...lepo prodajte stan od mame i tate..kupite ovde bilo sta...pa cete videti kako i sa 2500 cad se lepo zivi...

nisam imao nameru nikog da uvredim..stoga se unapred izvinjavam

Ma okay, apsolutno si upravu, ali nije bas tako jednostavno stici i do te plate od 2500-3000 dolara (iako to zvuci "kao" 15 dolara na sat, laganica), hteo sam samo da docaram da u proseku sve zavisi od situacije, nekom odgovara, nekom ne odgovara. Sto se tice kupovine i izdavanja nekretnina... Stvarno su cene velike u Kanadi, jedan Bec ima 3 puta jeftinije izdavanje nekretnina od Otave naprimer, da nepricamo o tome da najgoru buvaru ne moze covek da kupi ispod 200-300k dolara. Evo, mozda nije za forum, ali mene bas interesuje... cime se ti bavis i kolika primanja imas i kako ti izgledaju mesecni troskovi u Kanadi ?

Ma okay, apsolutno si upravu, ali nije bas tako jednostavno stici i do te plate od 2500-3000 dolara (iako to zvuci "kao" 15 dolara na sat, laganica), hteo sam samo da docaram da u proseku sve zavisi od situacije, nekom odgovara, nekom ne odgovara. Sto se tice kupovine i izdavanja nekretnina... Stvarno su cene velike u Kanadi, jedan Bec ima 3 puta jeftinije izdavanje nekretnina od Otave naprimer, da nepricamo o tome da najgoru buvaru ne moze covek da kupi ispod 200-300k dolara. Evo, mozda nije za forum, ali mene bas interesuje... cime se ti bavis i kolika primanja imas i kako ti izgledaju mesecni troskovi u Kanadi ?

nema spojama koliko si u pravu..bilo koja satnica se ovde tesko zaradi...
nema izlaska sa posla na kratku kaficu i slicno...od tebe se ocekuje da radis i radis i samo radis..
tako da ovde moze opstati samo neko ko ima jaku zelju da uspe (mantalno).
okruzenje je drugacije, ljudi sa kojima radis raznih nacija, razliciti smisao za humor....moras paziti sta pricas jer ono sto je za nekog sala..za drugog moze biti uvreda...
svaki prekrsaj od posla do stanovanja se belezi....prvo opomena , pa pismeno ..pa goodbye
stanovi su zaista jako skupi, da covek ne poveruje kakve drvene kuce kupuje za min 200-300k ...dok ustvari tu samo vredi plac realno....
evo sad ovde ima lutrija neka (sta ce srbin se svuda u svetu nada lebu bez motike :) pa pogledajte kako izgledaju njihove skuplje kuce..........www.fullhouse.ca
Cene rente za 1 bedroom je od 700-1200 cad, zavisi od grada....
ma sve je skupo za nase pojmove...
sistem je napravljen tako da moze dvoje ljudi da plate stan, hranu, kupe auto na kredit....i to je to...
sve preko toga, izlasci u restoran, bioskop, ozbiljniji shoping, e za to ti vec treba malo bolja plata...
inace kanadjani su velike stekare, samo skupljaju pare :)

ali zato plata u 00:05 na odredjeni dan, placen prekovremeni rad, razne benificije od zdravstvenog i raznih drugih osiguranja, placeni odmor, dodatni bonus na kraju godine, svake godine povecanje satnice... sve ima svoje.....
ali kad tek dodjes...to je najteze..nisi niko i nista...ne j... te niko, sve moras iz pocetka...
tesko je naci u pocetku dobar posao (osim ako si iz metalne struke u AB), pa ljudi rade sta stignu za minimalnu satnicu od 10 cad (odprilike)

uglavnom, 2 plate, satnica oko 12 cad (za zaista obicne poslove, pocetnike u Kanadi) to oko 3200 cad mesecno (cisto na ruke), pa racunaj sam

Hteo sam da se nadovezem na temu Francuskog, tacnije ja zavrsavam Kanadsku skolu i uskoro cu da odem u Kanadu na sepcijalizaciju pa u sklopu samog koledza celo vreme imamo i Francuski.... Jezik ubija koliko je komplikovan, kakvih crnih mesec dva meseca... ma godinu dana svakodnevnog ucenja uz strucnu pomoc je malo, dok ne dodjes na govorno podrucije Francuskog i ne provedes godine tu, nema sanse da ti ovaj jezik udje u naviku i adekvatan opusten izgovr, uopste pod kozu... Mnogo tezak jezik za ucenje, zaista... . Sto se tice aviona kamiona to ne postoji nigde, i u sustini Arlington iako iznosi masu informacija koje su bas pesimisticke a u realnosti nije bas tako strasno, ipak je prvi koji razbio dogmu o Kanadi kao raju na zemlji. Kora radnickog hleba je svuda gorka. Sa minimalnom satnicom u Kanadi mozete da placate stanarinu, hranu, komunalije, nesto malo odece i ostatak da vam ostane za namestaj na kredit :), a ako nemate njihovu skolu i njihovo iskustvo, dugo vremena je potrebno pomeriti se sa dna i krenuti njihovom hijerarhiskom lestvicom u napredak, ali nazalost opet je neuporedivo bolje nego u Srbiji gde sa 250 eura mesecno, nemate dovoljno ni za stanarinu..a kamoli nesto drugo(doduse ako uzmemo u obzir da nemate svoj smestaj, a uglavnom ga svi imaju) ako imate svoj smestaj onda ste na konju, sa 250 eura mesecno vam preostaje da 30 dana jedete spokojno carnexovu jetrenu pastetu i jogurt i hleb. Sto se tice ostalih zanimanja, skoro sam pricao sa jednim momkom koji je skoro zavrsio studije u Kanadi, zakljcuak je sledeci... njemu kao pocetniku u struci daju 2500 dolara mesecno, sto je oko 180 000 dinara, kaze da mu za osnovne potrebe treba oko 1000-1200 dolara, ostaje mu oko 1300 dolara cisto ili ti oko 100 000 dinara, Vraca se u Srbiju, gde ce raditi za jednu multinacionalnu kompaniju za preko 1000 eura i vise mu se isplati, zato sto ima svoju kucu gde ne placa smestaj i hranu koju takodje ne placa. Bas bih voleo da cujem neka prakticna iskustva ljudi koji su u Kanadi, bave se nekim poslom i zivotare, sve ima dve strane medalje, veliki uticaj je sreca, tj kako ce vam se kockice poklopiti.

====================================================================
Jezik ne moze da se nauci za mjesec-dva, u provinciji Quebec postoje skole koje omogucavaju imigrantima ucenje jezika putem 6 nivoa plus 2 nivoa za pisanje.
Takvo znanje jezika je dovoljno za sporazumijevanje sa skolovanim ljudima jer ces slabo da razumijes sta prica obicno stanovnistvo :)

Zdravstveni sistem u Kanadi je BESPLATAN, nije kao u Americi gdje ce te ostaviti da crknes kao sugavi pas ako nemas pare ili izuzetno jako privatno zdravstveno osiguranje.
Ovdje se kao siromastvo uzima to ako je neko na socijalnoj pomoci (koja je u svakom slucaju dovoljna da se plati stan i hrana plus imaju besplatne lijekove i stomatoloske usluge). Vecina tih "socijalnih slucajeva" radi na crno jer im se to bolje isplati nego da negdje rade za minimalnu satnicu od 10$ na sat.

Sto se tice tog momka sto je zavrsio studije u Kanadi, po tvojoj prici on ima 2500$ mjesecno NETO platu, sto znaci da je to 30.000$ godisnje neto, dakle oko 45.000$ godisnje bruto, sto je negdje oko 22$ na sat sto je dobra plata za jednog pocetnika koji izgleda da nema velike izdatke kad mu za osnovne potrebe treba svega 1000-1200$ i moze da ustedi 1300$. Dakle, njemu se vise isplati da se vrati u Srbiju i da zivi na grbaci svojih roditelja, da se grebe za gajbu i klopu a da cijelu platu stavi u dzep i da je trosi po splavovima i Silikonskoj dolini nego da zivi kao normalan svijet. (Doduse, u Srbiji je normalno da neko do 35 godine zivi kod roditelja i nesta ko fol studira i da se od roditelja grebe za dzeparac umjesto da nesta radi u zivotu)

Poslednja izmena od moderatora:
Buvare kostaju 200-300.000 dolara ali iskljucivo u Vankuveru, gdje je cijena nekretnina enormno porasla zahvaljujuci emigrantima iz Hong-Konga i u Vankuveru je prosjecna cijena kuca oko 800.000$ sto znaci da ti za malo bolju kucu treba bar milionce sto je apsolutno suludo, tamo plate nisu 3 puta vece nego na pr. ovdje u Montrealu gdje su cijene 3 puta manje i gdje se dobar dvosoban stan moze uzeti za oko 250.000$.
http://www.livingin-canada.com/house-prices-canada.html
Sasvim je suludo da je cijena nekretnina u Vankuveru skocila za 19.4% u zadnjih 12 mjeseci!

@botexag - nema spojama koliko si u pravu..bilo koja satnica se ovde tesko zaradi...
nema izlaska sa posla na kratku kaficu i slicno...od tebe se ocekuje da radis i radis i samo radis..
tako da ovde moze opstati samo neko ko ima jaku zelju da uspe (mantalno).

Doduse nije bas da se i u Srbiji lako zaradi, imam mnogo drugara koji rade 6 dana u nedelji po 7-8 sati za 200-250 eura i to bas rade, sad mislim da im ipak ostne pauza za kaficu :) Sta na kraju predstavlja uspeh u Kanadi ? 20 godina trebas da crncis, da bi stekao dovoljno iskustva, znanja i samim tim eventualno neku jacu platu.... nimalo lak put, stvarno covek treba biti jak.

====================================================================
Sto se tice tog momka sto je zavrsio studije u Kanadi, po tvojoj prici on ima 2500$ mjesecno NETO platu, sto znaci da je to 30.000$ godisnje neto, dakle oko 45.000$ godisnje bruto, sto je negdje oko 22$ na sat sto je dobra plata za jednog pocetnika koji izgleda da nema velike izdatke kad mu za osnovne potrebe treba svega 1000-1200$ i moze da ustedi 1300$. Dakle, njemu se vise isplati da se vrati u Srbiju i da zivi na grbaci svojih roditelja, da se grebe za gajbu i klopu a da cijelu platu stavi u dzep i da je trosi po splavovima i Silikonskoj dolini nego da zivi kao normalan svijet. (Doduse, u Srbiji je normalno da neko do 35 godine zivi kod roditelja i nesta ko fol studira i da se od roditelja grebe za dzeparac umjesto da nesta radi u zivotu)

Pa u osnovne potrebe je mislio na stan (koji deli) i hranu, nije valjda 1200 dolara malo za to??

ima li zvanicni izvestaj koliki je broj srpskih emigranata u kanadi? ili onih koji se izjasnjavaju srbi? kolilo ja cujem od mog rodjaka koji zivi tamo u zapadnom delu kanade ima vrlo malo srba vecina je skoncentrisana oko micigenskog jezera

================================================== ==================
Jezik ne moze da se nauci za mjesec-dva, u provinciji Quebec postoje skole koje omogucavaju imigrantima ucenje jezika putem 6 nivoa plus 2 nivoa za pisanje.
Takvo znanje jezika je dovoljno za sporazumijevanje sa skolovanim ljudima jer ces slabo da razumijes sta prica obicno stanovnistvo :)

Arlington je bolesnik koji 24 sata dnevno provodi na internetu sireci lazi o Kanadi koju ne bi vidio da nema internet, kao na pr. one lazi o milion gladne djece (u Kanadi niko nije umro od gladi) ili o zdravstvenom sistemu, sto oni koji imaju pare idu na lijecenje u privatne klinike u Americi umjesto da cekaju na lijecenje u drzavnim klinikama u Kanadi. Zdravstveni sistem u Kanadi je BESPLATAN, nije kao u Americi gdje ce te ostaviti da crknes kao sugavi pas ako nemas pare ili izuzetno jako privatno zdravstveno osiguranje.
Ovdje se kao siromastvo uzima to ako je neko na socijalnoj pomoci (koja je u svakom slucaju dovoljna da se plati stan i hrana plus imaju besplatne lijekove i stomatoloske usluge). Vecina tih "socijalnih slucajeva" radi na crno jer im se to bolje isplati nego da negdje rade za minimalnu satnicu od 10$ na sat.

Nema nikakve argumente i onda moze samo da vredja...a za svoje price tj.bajke nema nijedan zvanican sajt...
Ovo su zvanicni sajtovi
Postoji istina o Kanadi sto se moze proveriti sa zvanicnih kanadskih sajtova i postoje bajke kako je u Kanadi samo med i mleko i da samo cekaju nekog saleta ...
Svako moze da vidi sta je laz ,a sta je istina.

Nema nikakve argumente i onda moze samo da vredja...a za svoje price tj.bajke nema nijedan zvanican sajt...
Ovo su zvanicni sajtovi
Postoji istina o Kanadi sto se moze proveriti sa zvanicnih kanadskih sajtova i postoje bajke kako je u Kanadi samo med i mleko i da samo cekaju nekog saleta ...

@arlington....

sta znaci za tebe zvanicni sajt?
ti sve sto nadjes da je neko rekao na netu ili televiziji smatras pod zvanicnim????
Canadian Children`s Rights Counsil - nezavisna privatna organizacija o pravima dece....sta je tu zvanicno? (non-profit, non governmental, educational and advocacy organization)

ovi tvoji kratki snimci samo dokazuju stepen demokratije u Kanadi, gde je dozvoljeno da se o raspravlja ili kritikuje....
zvanicno je kada vlada nesto objavi...a ne vesti sa tv koje redovno postavljas...

pa kad bii bilo sve istina sto kazu na tv.....ihhh
u Srbiji po nasim `zvanicnim` vestima kad pricaju Cvetkovic i Tadic....tece med i mleko....samo sto nismo postali Svajcarska...:)

...a za vredjanje se slazem sa tobom...toga ne bi trebalo da ima na forumu
svako ima pravo na svoje misljenje

Ovo su zvanicni sajtovi
http://www.canadiancrc.com/Child_Poverty_in_Canada.aspx
zdravstveni sistem u Kanadi

Zvanicni sajtovi moraju imati na kraju "gc.ca".
Taj gore sajt sam i ja mogao napraviti, intervjuisati prvog komsiju i siriti unaokolo dezinformacije.
Ja i dalje mislim da ti patis za tim Kanadjaninom koji te je ostavio :per:

@arlington....

sta znaci za tebe zvanicni sajt?
ti sve sto nadjes da je neko rekao na netu ili televiziji smatras pod zvanicnim????
Canadian Children`s Rights Counsil - nezavisna privatna organizacija o pravima dece....sta je tu zvanicno? (non-profit, non governmental, educational and advocacy organization)

ovi tvoji kratki snimci samo dokazuju stepen demokratije u Kanadi, gde je dozvoljeno da se o raspravlja ili kritikuje....
zvanicno je kada vlada nesto objavi...a ne vesti sa tv koje redovno postavljas...

pa kad bii bilo sve istina sto kazu na tv.....ihhh
u Srbiji po nasim `zvanicnim` vestima kad pricaju Cvetkovic i Tadic....tece med i mleko....samo sto nismo postali Svajcarska...:)

...a za vredjanje se slazem sa tobom...toga ne bi trebalo da ima na forumu
svako ima pravo na svoje misljenje

Svako moze da misli sta hoce, ali postoji realnost. Kratki snimci su sa kanadske televizije,koji su postavljeni na youtubu. To je sa kanadske televizije, i tacno nego price sta se cuje.

Zvanicni sajtovi moraju imati na kraju "gc.ca".
Taj gore sajt sam i ja mogao napraviti, intervjuisati prvog komsiju i siriti unaokolo dezinformacije.
Ja i dalje mislim da ti patis za tim Kanadjaninom koji te je ostavio :per:

Zna se kakav je zdravstveni sistem u Kanadi, a ti sto nisi nikada bio,a cuo si price - sta se babi snilo to joj je i milo.
Tema je Kanadada,a to sto se lozis na nekog kanadjanina tvoj problem,ali si promasio temu.

Zna se kakav je zdravstveni sistem u Kanadi, a ti sto nisi nikada bio,a cuo si price - sta se babi snilo to joj je i milo.
Tema je Kanadada,a to sto se lozis na nekog kanadjanina tvoj problem,ali si promasio temu.

Jadan ti, ko zna sta ti je uradio taj grozni Kanadjanin kad ih tako mrzih, Zaista se saosecam sa tobom :neutral:
Znam ja da bi ti voleo da je takva Kanada kako je predstavljas: sa recenicom "sta se babi snilo, to joj je i milo" ne moze bolje da se opise tvoja tema.
Drago mi je da si svestan toga ;)

Jadan ti, ko zna sta ti je uradio taj grozni Kanadjanin kad ih tako mrzih, Zaista se saosecam sa tobom :neutral:
Znam ja da bi ti voleo da je takva Kanada kako je predstavljas: sa recenicom "sta se babi snilo, to joj je i milo" ne moze bolje da se opise tvoja tema.
Drago mi je da si svestan toga ;)
Nisi nista snimio sa komsijama:rotf::rotf::rotf: jadan ti.
To je vasa Kanada sta ste culi iz desete ruke to je istina,sta je babi milo to joj se i snilo. Tema je jedna od najposecenijih na forumu, vidi preglede za jedan dan.
Dok snimis nesto sa komsijama :rotf::rotf::rotf: evo ti kanadske televizije:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back