- Poruka
- 6.496
slazem se sa tobom da Arlington uglavnom pokusava da predstavi Kanadu u negativnom smislu...sto mi iskreno nije najjasnije...cak ne znam da li on zivi u Kanadi..ili jednostavno zeli ljude da odvrati od emigracije tamo.
Raja i blagostanja nema nigde, pa ni ovde (Kanada) narocito ako su vam skromna primanja...
sto se tice tvog posta, da razjanimo malo....
tvoj priajtelj je dosau Kanadu sa `nesto para[/QUOTE]
Staviti zvanicne kanadske sajtove na forum - je pokusaj da se predstavi Kanada u negativnom smislu ?
To nije pokusaj, to je realnost,a ti ospori bilo koju informaciju o Kanadi koju sam ja postavio.
Ja ne zivim u Kanadi,nego u Americi,a u Kanadi sam bio x puta,e kada sam video da ljudi koji nikada nisu bilu u Kanadi,a pisu gluposti na kvadrat o Kanadi,e onda cu ja koji sam bio tamo na napisem realnost pozivajuci se na zvanicne kanadske sajtove.
Odvracam ljude o Kanade ?!
Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.
Ovo je kada sam prosle godine bio u Montrealu, strajk radnika.
Istina je istina,a sto vecina misli da je Kanada leba bez motike i da samo njih cekaju,e tu se grdno varate
Raja i blagostanja nema nigde, pa ni ovde (Kanada) narocito ako su vam skromna primanja...
sto se tice tvog posta, da razjanimo malo....
tvoj priajtelj je dosau Kanadu sa `nesto para[/QUOTE]
Staviti zvanicne kanadske sajtove na forum - je pokusaj da se predstavi Kanada u negativnom smislu ?

To nije pokusaj, to je realnost,a ti ospori bilo koju informaciju o Kanadi koju sam ja postavio.
Ja ne zivim u Kanadi,nego u Americi,a u Kanadi sam bio x puta,e kada sam video da ljudi koji nikada nisu bilu u Kanadi,a pisu gluposti na kvadrat o Kanadi,e onda cu ja koji sam bio tamo na napisem realnost pozivajuci se na zvanicne kanadske sajtove.
Odvracam ljude o Kanade ?!
Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.Ovo je kada sam prosle godine bio u Montrealu, strajk radnika.

Poslednja izmena:

pa pogledajte kako izgledaju njihove skuplje kuce..........