- Poruka
- 6.496
slazem se sa tobom da Arlington uglavnom pokusava da predstavi Kanadu u negativnom smislu...sto mi iskreno nije najjasnije...cak ne znam da li on zivi u Kanadi..ili jednostavno zeli ljude da odvrati od emigracije tamo.
Raja i blagostanja nema nigde, pa ni ovde (Kanada) narocito ako su vam skromna primanja...
sto se tice tvog posta, da razjanimo malo....
tvoj priajtelj je dosau Kanadu sa `nesto para[/QUOTE]
Staviti zvanicne kanadske sajtove na forum - je pokusaj da se predstavi Kanada u negativnom smislu ?
To nije pokusaj, to je realnost,a ti ospori bilo koju informaciju o Kanadi koju sam ja postavio.
Ja ne zivim u Kanadi,nego u Americi,a u Kanadi sam bio x puta,e kada sam video da ljudi koji nikada nisu bilu u Kanadi,a pisu gluposti na kvadrat o Kanadi,e onda cu ja koji sam bio tamo na napisem realnost pozivajuci se na zvanicne kanadske sajtove.
Odvracam ljude o Kanade ?! Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.
 Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.
Ovo je kada sam prosle godine bio u Montrealu, strajk radnika.

Istina je istina,a sto vecina misli da je Kanada leba bez motike i da samo njih cekaju,e tu se grdno varate

Raja i blagostanja nema nigde, pa ni ovde (Kanada) narocito ako su vam skromna primanja...
sto se tice tvog posta, da razjanimo malo....
tvoj priajtelj je dosau Kanadu sa `nesto para[/QUOTE]
Staviti zvanicne kanadske sajtove na forum - je pokusaj da se predstavi Kanada u negativnom smislu ?

To nije pokusaj, to je realnost,a ti ospori bilo koju informaciju o Kanadi koju sam ja postavio.
Ja ne zivim u Kanadi,nego u Americi,a u Kanadi sam bio x puta,e kada sam video da ljudi koji nikada nisu bilu u Kanadi,a pisu gluposti na kvadrat o Kanadi,e onda cu ja koji sam bio tamo na napisem realnost pozivajuci se na zvanicne kanadske sajtove.
Odvracam ljude o Kanade ?!
 Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.
 Sta treba da pisem kao sale propali imigrant,samo vas cekaju,lova do krova,ili kao sto je pisao grandic pije pivo po ceo dan i ne radi nista,onda bih po tvojoj logici nagovarao ljude za Kanadu.Ovo je kada sam prosle godine bio u Montrealu, strajk radnika.

Poslednja izmena: 

pa pogledajte kako izgledaju njihove skuplje kuce..........
 pa pogledajte kako izgledaju njihove skuplje kuce..........