- Poruka
- 12.877
Da, pa on ga redovno vozi po izložbama oldtajmera, slika koju sam postavio je s jednog od tih susreta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, nisi ti mnogo ni pogrešio, pošto je rađen na šasiji istoimenog kamiona. I danas mnogi proizvođači to rade, samo kriju kao zmija noge. Tad nisu krili, zato spreda i izgleda kao kamion.greska...autobus... (:
hvala na podacima...
Ovaj zuti je furgon, kombi, autobus, pikap ili kamion? Molim vas na sta ovo lici? Karikatura...
Sedlasti tegljač, sedlo se ne vidi od blatobrana. Ako pažljivo pogledaš videćeš da zadnjih oko pola metra nisu kabina. Nekom to sve služi za stanovanje i vožnju, ima tu i tuš kabina pored ostalog.Ovaj zuti je furgon, kombi, autobus, pikap ili kamion? Molim vas na sta ovo lici? Karikatura...
jbeni ameri....puni para, a dokoni...kud ces grdju kombinaciju...

Ima to po otpadima, ali kamionska instalacija je 24 V.
super ticoOK, otprilike sam i ja kontao da rade na kompresor, samo me je interesovalo da li je izvodljivo ugraditi jednu u automobil. Znaci pored same sirene i kompresora, trebao bi mi i neki elektromotorcic da sve to pokrece...
ma stavis sa tramvaja... i boli te uvo