Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
Vlado, ti samo prichash..mislim..uveri me 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hahahahahahaha!
Truckeru, za ovo ti sledi reputacija.![]()
Ide neko na put skoro?

Evo originala,MAN A39
![]()
izvini nomad, samo da razgranichimo - jedno je mushkarac, drugo shofer![]()

za shta bre?Hahahahahahaha!
Truckeru, za ovo ti sledi reputacija.![]()
Ide neko na put skoro?

doktori i profesoriOtišla ženska u žensku javnu kuću. Imala je samo 20 evra. Blagajnica joj uze 20 evra i pošalje je u sobu broj 8. Posle 15 minuta ona ženska se vraća sva besna i kaže "što si me poslala u sobu br 8 tamo sve naučnici, inžinjeri, profesori, doktori.....za 15 min. niko me nije pipnuo" A ova sa blagajne joj besna kaže "šta si ti mislila da ti dam šofera za 20 evra!!!!"

U Ik-218N u prikolici ima malo mjesta jer je prolaz između sjedišta uzak, a tek sjedišta koja su postavljena na točkove, par puta sam se zeznuo pa sjeo na to sjedište i pošto je prostor za noge tako mali imao sam kasnije bolove u koljenu od udaranja u sjedište ispred.
Što se tiče prostora, upravu si najbolji su Neobusi rađeni na Volvo B10M, solo i zglobovi na B10MA šasiji. U nekim imaš da sa ljeve strane jedno sjedište, a sa desne su dva, a u nekima su s obe strane po dva, ali bez obzira ima dovoljno prostora za stajanje u obe varijante. Inače znam par vozača i svi kažu da su ti autobusi najbolji, pogotovo oni sa garažnim brojevima 7xx, najbolji su vožnju, imaju dobro napravljenu kabinu za vozača. Prikolica im je stabilna, a ne kao na Ik-201 koja se zanosi kao da vozi drift.![]()