CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a po voznji na levoj strani ja bih rekao da je neki australijanac![]()
nema to vezeI ja bih se slozio sa truckerom mada razlog bi bio sto je na kamionu okaceno "Over size" a ne nesto na grckom![]()
FH, mala kabinaMoguce je,video sam da je desnjak,a za ove male sam mislio da su sklonjeni dok ova dvojica ne prodju.Onaj pozad je cini mise neki fh.![]()
nema to veze
po evropi vrlo cesto mozes da vidis kamione svakakvih nacionalnosti sa samo jednom tablom
"CONVOI EXCEPTIONEL" na francuskom, medjunarodni jezik za saobracajne termine
FH, mala kabina
odlicno oko, nema sta kolega![]()

"esperanto" - iskusno![]()

moji se tek upoznali![]()

http://www.zbrka.com/slike/smesne-slike/images/visoki-kamion.jpg
Jel zna neko sta se desilo sa ovim?
![]()

i dovidjenja i dodjite nam opet. Na Merdaru nema guzve ,a na Rudnici guzva neopisiva, tako da znate sta vas na kom prelazu ceka.Dobro je kolega da si dobro prosao posto tamo nikad nisi siguran mada nigde vise nije sigurno ali sta ces takav je posao.Ja sam se pre par nedelja vracao sa puta i u jednom selu kod Kovina,zove se Gaj neki najverovatnije pijani momci stoje na sred puta.Kad sam naisao oni ne mrdaju stoje i zezaju se kao da su na livadi.Sva sreca da je to bilo ispred nekog kafica i da je bilo milicije inace ko zna sta bi se desilo. I policija ih je jedva sklonila sa puta.
hahahaha
zbog tih iz Gaja je kovinska ludnica i osnovana
odakle si se vracao, sa moravite?