Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
Vlado, ti samo prichash..mislim..uveri me  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hahahahahahaha!
Truckeru, za ovo ti sledi reputacija.
Ide neko na put skoro?

Kada krećeš?
 Kada krećeš?  

Evo originala,MAN A39

izvini nomad, samo da razgranichimo - jedno je mushkarac, drugo shofer

za shta bre?Hahahahahahaha!
Truckeru, za ovo ti sledi reputacija.
Ide neko na put skoro?

doktori i profesoriOtišla ženska u žensku javnu kuću. Imala je samo 20 evra. Blagajnica joj uze 20 evra i pošalje je u sobu broj 8. Posle 15 minuta ona ženska se vraća sva besna i kaže "što si me poslala u sobu br 8 tamo sve naučnici, inžinjeri, profesori, doktori.....za 15 min. niko me nije pipnuo" A ova sa blagajne joj besna kaže "šta si ti mislila da ti dam šofera za 20 evra!!!!"

U Ik-218N u prikolici ima malo mjesta jer je prolaz između sjedišta uzak, a tek sjedišta koja su postavljena na točkove, par puta sam se zeznuo pa sjeo na to sjedište i pošto je prostor za noge tako mali imao sam kasnije bolove u koljenu od udaranja u sjedište ispred.
Što se tiče prostora, upravu si najbolji su Neobusi rađeni na Volvo B10M, solo i zglobovi na B10MA šasiji. U nekim imaš da sa ljeve strane jedno sjedište, a sa desne su dva, a u nekima su s obe strane po dva, ali bez obzira ima dovoljno prostora za stajanje u obe varijante. Inače znam par vozača i svi kažu da su ti autobusi najbolji, pogotovo oni sa garažnim brojevima 7xx, najbolji su vožnju, imaju dobro napravljenu kabinu za vozača. Prikolica im je stabilna, a ne kao na Ik-201 koja se zanosi kao da vozi drift.