Kamioni i autobusi

Te iz grada ne traze obrazovanje vec novcanik, ali od finog decka a ne od nekoe prostacine ;)

Zašto misliš da ako je neko profesionalni vozač da je prostačina?

Logika ti nema smisla. Osim toga upoznao sam "fine" ljude koji se ponašaju ko stoka, jer misle ako imaju više škole ili više para da je ceo svet njihov i mogu da rade šta hoće. Primer: bacanje đubreta iz automobila u pokretu na autoputu, pikavaca, divljanje po odmorištima...

Zašto misliš da ako je neko profesionalni vozač da je prostačina?

Logika ti nema smisla. Osim toga upoznao sam "fine" ljude koji se ponašaju ko stoka, jer misle ako imaju više škole ili više para da je ceo svet njihov i mogu da rade šta hoće. Primer: bacanje đubreta iz automobila u pokretu na autoputu, pikavaca, divljanje po odmorištima...

Ne mislim da su vozaci prostacine vec sam mislio na seljobere koje imas po gradu, prave se baje i sl.. . . Idi do nekog kafica u NS pa ce ti sve biti jasno. . .

trucker, izvini... možda ove gladne provincijalke iz ZR ili SD, ali ove baš baš ribe iz bg ili ns, ne zanima sigurno... a pogotovo one malo obrazovanije. One traže lekare, bankare, menadžere :)

provincijalke??
1. pazi sta pricas, nisam te vredjao nemoj ni da me vredjas
2. s tobom raspravljati na ovu temu je kao sutirati se s rogatim - ti imas
svoje misljenje i iskustvo, ja imam svoje
razlikuju se i gotovo

to sto ti mislis da se devojke ne pale na sofere, to je zasnovano na cemu??
imas nekog iskustva ili sta?

ja sto kazem da se pale, e brale ja sam to argumentovano pricam.

POSTOVANE kolege ajde da pricamo malo o kamionima,robi koja se prevozi i o iskustvima i sl.Ne kazem da i nezniji pol nije bitan ali mislim da je dosta problema na putu i da nam prepirke nisu bas naj potrebnije,verujem da oni koji ne zive na tockovima to ne znaju ali mi bi to i te kako trebali da znamo:bye:

trucker, nisam te vređao, jer sam za primer dao i moje sugrađanke... dakle ne postavljam stvari da sam bolji ili tako nešto.
Tema nije da su šoferi stoka, već da su klinke iskvarene do bola... i to što ti znaš da kamion vredi 200k eur, ona ne zna. Za nju je pojam Audi sa kožurom i doviđenja. Većina riba su takve, a njih definitivno ne pale kamiondžije i to je realnost.

Što se tiče iskustva, nemoj potezati priču i postavljati da si iznad svih. To što ne vozim kamion (niti me zanima) ne znači da ne znam ništa.

E, chika Bearns se vratio s puta. Vidim svasta sam nesto propustio. Kad god je neka "ozbiljna" diskusija ,kao ova o kamiondzijama i zenama, ja nisam prisutan. Ovaj Trucker kao da samo visi na forumu, nigde ga na putu nema. Naravno mala sala. Dajte opet neku "ozbiljnu" temu, ili ja odoh da menjam profesiju.:rtfm:

trucker, nisam te vređao, jer sam za primer dao i moje sugrađanke... dakle ne postavljam stvari da sam bolji ili tako nešto.
Tema nije da su šoferi stoka, već da su klinke iskvarene do bola... i to što ti znaš da kamion vredi 200k eur, ona ne zna. Za nju je pojam Audi sa kožurom i doviđenja. Većina riba su takve, a njih definitivno ne pale kamiondžije i to je realnost.

Što se tiče iskustva, nemoj potezati priču i postavljati da si iznad svih. To što ne vozim kamion (niti me zanima) ne znači da ne znam ništa.
ne postavljam se da sam iznad svih al bar imam iskustva u tome da zene vole sofere.
nemam iskustva u stvarima tipa igranje golfa na haitiju ali sto se srpkinja tice - tu brale
imam iskustva kol'ko hoces!

E, chika Bearns se vratio s puta. Vidim svasta sam nesto propustio. Kad god je neka "ozbiljna" diskusija ,kao ova o kamiondzijama i zenama, ja nisam prisutan. Ovaj Trucker kao da samo visi na forumu, nigde ga na putu nema. Naravno mala sala. Dajte opet neku "ozbiljnu" temu, ili ja odoh da menjam profesiju.:rtfm:
ma i ja sam bio tri dana na putu, sad sam dosao
ebem ti crnu rumuniju, vise mi je presela!

Poslednja izmena:
moj vozac i ja
vozili KAN

Image351.jpg

Back