Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

mislim da oboje gresite, rekao bih da je oko 4.5 godina neka realna cifra bez steroida..

pazi ako nisi 100% disciplinovan ceo zivot ti nije dovoljan da postignes to...i mislim da je 6 tacna cifra, al kako hocete...Pogledaj na fejsu Alex Carneiro, on trenira 6-7 godina s kreatinom itd, ali bez steroida...i naravno 100% disciplina....plus se takmici za ON tako da ima koji god hoce supplement..........

Takva gradja ne privlači devojke.
Muškarci nakon tog tretmana jedino bivaju sami sobom privučeni.

zyzz90.jpg

Devojke koje znam, što kažeš prosečne, normalne devojke ovo ne privlači.

Srpski continuous.

ma ne uopste.. :lol:.. Svako voli da vidi lepo telo.. Mada taj lik je smuvao 200 devojaka tako sto ima i dobru licnost i spreman je da se sveti ribama :mrgreen:.. Mada mislim da se lik vise zayebava nego sto je ozbiljan, vecina takvih likova vise gledaju da se zabave a manje konkretne rezultate

Ne mogu, gadan je, ni m od muškarca.

Ali mi ovde pričamo o tome kakvu gradju devojke vole, i ovo tvrdim u većine devojaka koje znam. (:

to sto ti ovde pricas.. ne mora da znaci da je tacno, kad bi ga videla uzivo, i ako bi te dovoljno zabavio siguran sam da bi mu dala sansu.. Ovo pricas ovde mozda napamet, jer ga ni ne poznajes, i mislis da je kreten ili sta vec..

pazi ako nisi 100% disciplinovan ceo zivot ti nije dovoljan da postignes to...i mislim da je 6 tacna cifra, al kako hocete...Pogledaj na fejsu Alex Carneiro, on trenira 6-7 godina s kreatinom itd, ali bez steroida...i naravno 100% disciplina....plus se takmici za ON tako da ima koji god hoce supplement..........

sad sam video...ono je meni preterano *** i ne svidja mi se

Back