Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

U koliko novca da se kladimo da ces smrsati za 2-3 meseca skroz i nabaciti plocice ako uradis sve sto ti kazem oko ishrane i treninga,nije nista strasno ili tesko?! P.S jesi stvarno iz Nepricave? :D

Nece nabaciti plocice ako nije uporan i istrajan u treningu a i u ishrani (a mnogi nisu)...tako da nemoj lagati decka ko da si ti neki madjionicar...Drugo, nabaciti plocice je jedno, a jako dobro ih izdefinisati nesto drugo (dijeta s manje UH i puno proteina, trcanje, itd itd itd ...nema tu magije, vec jako mukotrpan rad). Fitness a i bodybuilding su jako 'ebeno zahtevni, a vi madjionicari samo po internetu magije pravite...Za proteine, tacno da treba unositi sto vise...ali ako preteras opterecujes svoj organizam i sjebaces se...za intenzivni trening s teretanom treba oko 1 g per lb telesne mase (2.2 lbs = 1 kg)...i da loce vode ko lud...i tako :aha:

Nece nabaciti plocice ako nije uporan i istrajan u treningu a i u ishrani (a mnogi nisu)...tako da nemoj lagati decka ko da si ti neki madjionicar...Drugo, nabaciti plocice je jedno, a jako dobro ih izdefinisati nesto drugo (dijeta s manje UH i puno proteina, trcanje, itd itd itd ...nema tu magije, vec jako mukotrpan rad). Fitness a i bodybuilding su jako 'ebeno zahtevni, a vi madjionicari samo po internetu magije pravite...Za proteine, tacno da treba unositi sto vise...ali ako preteras opterecujes svoj organizam i sjebaces se...za intenzivni trening s teretanom treba oko 1 g per lb telesne mase (2.2 lbs = 1 kg)...i da loce vode ko lud...i tako :aha:
Hoces i ti da se kladis???Ne vidim sta sam to slagao ili pogresno rekao,jesam napisao da je lako,nisam,ali nije ni tesko,ako nema vise od 10 kg viska skinuce ih sigurno za dva-tri meseca ako uradi sta mu kazem,samo treba da sredi ishranu,moze i neki sagorevac da uzme cisto da lakse odradi trening,ali skinuce kilazu.Prva 3-4 kg ce samo vode izaci za nedelju dve,a najteze ce biti skinuti poslednjih kilo-dva,ali kako kaze ima brz metabolizam,a i ako nema ubrzace ga ishranom.Tako da,sta sam ja to slagao???

miki? wtf? i kakvo je ovo glupo pitanje... zar ti nemas slike svoje devojke?

i jos jednom li neko kaze koju ruznu rec o njoj dobija po seljackoj, ljubomornoj faci...

Pa tako te ja zovem, Miki, sta ti nije jasno? Kao da si s' marsa pao... Imam slike svoje devojke, ali me i dalje zanima kakav to manijak cuva slike forumashica?

Niko nije rekao nista lose o nasoj pusari, samo se slazem sa TLOS da nije hb10...

Poslednja izmena od moderatora:
pressmaster101201516.jpg

Na ovom ne može da se spava, nažuljila bih se sva.
Dakle, stomačić rules. Ne veliki, ali da ga ima. Da možeš da bocneš :heart:

Mogu ja da skinem 5 kg za jedan vikend :cool: Samo ne pijes vodu uopste i eto ga...i sta s tim? Deblji je nego sto je bio, jer ce mu body fat % biti veci iako je "smrsao" 5kg...Hokus pokus, magija ne radi :evil:

P.S. Znam da ne mislis na ovakav nacin mrsavljenja, ali zelim da se sprdam :per: Ajde Kralju.foruma, pokazi mi neku tvoju HB10 :per:

Ti ispade vise nalozen nego sto se sprdas,jer nigde nisam pomenuo ce biti hokus pokus,vec cu mu napisati ishranu,trening i ako ubaci sagorevac i BCAA skinuce visak kg za 3 meseca sigurno.A po prici nema vise od 10 kg viska,to je 3,3333 kg mesecno,moze lagano da skine,ne vidim u cemu je problem i sta nije jasno?! :D

Ti ispade vise nalozen nego sto se sprdas,jer nigde nisam pomenuo ce biti hokus pokus,vec cu mu napisati ishranu,trening i ako ubaci sagorevac i BCAA skinuce visak kg za 3 meseca sigurno.A po prici nema vise od 10 kg viska,to je 3,3333 kg mesecno,moze lagano da skine,ne vidim u cemu je problem i sta nije jasno?! :D

Ti mislis da svako moze da ulozi taj trud? .............................................da, hokus pokus :cool: Original :cool:

3kg mesecno zaista nije nesto tesko :). 5-6 vec jeste.

znam ja to...ali 3 kg svega zajedno....a poenta je skinuti 3 kg sala i zadrzati ili cak povecati misicnu masu :cool:...Mada i to je ok, ali ne za nekog ko nije motivisan....Samo skinuti 3 kg (svega) je lako, ali isto tako i pointless :aha: Mada LUCIANO mu je dao program da zadrzi misicnu masu...samo kazem, treba biti istrajan...a User mi ne deluje bas osobito istrajno :hahaha: No magic involved :rumenko:

znam ja to...ali 3 kg svega zajedno....a poenta je skinuti 3 kg sala i zadrzati ili cak povecati misicnu masu :cool:...Mada i to je ok, ali ne za nekog ko nije motivisan....Samo skinuti 3 kg (svega) je lako, ali isto tako i pointless :aha: Mada LUCIANO mu je dao program da zadrzi misicnu masu...samo kazem, treba biti istrajan...a User mi ne deluje bas osobito istrajno :hahaha: No magic involved :rumenko:

pa pazi ako je cilj da izgubis 3kg sala mesecno i da ostanes na istoj ili malcice jacoj misicnoj masi slazem se jeste prilicno tesko, i to obicno ljudi skapiraju posle 2-3 meseca... Kljuc je ishrana najvise, ai treninzi su ubijanje.. ali ono realno nije bas da je nemoguce, sve zavisi dal je neko vezbao pre toga, ako mu je jako srce dovoljno da moze da radi solidan kardio sat vremena, i posle toga da radi tegove i ostalo onda ce ici laganica.. Cak ce i povecati tezine na kraju meseca, za 5 kg ili slicno.

pa pazi ako je cilj da izgubis 3kg sala mesecno i da ostanes na istoj ili malcice jacoj misicnoj masi slazem se jeste prilicno tesko, i to obicno ljudi skapiraju posle 2-3 meseca... Kljuc je ishrana najvise, ai treninzi su ubijanje.. ali ono realno nije bas da je nemoguce, sve zavisi dal je neko vezbao pre toga, ako mu je jako srce dovoljno da moze da radi solidan kardio sat vremena, i posle toga da radi tegove i ostalo onda ce ici laganica.. Cak ce i povecati tezine na kraju meseca, za 5 kg ili slicno.

Slazem se, jedino uvek treba raditi tegove prvo pa onda kardio, posebno za ovakav goal.

@mrki93 :lol:

Dovoljnim unosom proteina,smanjenim unosom uh i variranje uh,moze da skine visak kg i cak da dobije na misicnoj masi,ali mora znati sta i kako da uradi,zato sam ga pitao jel hoce da mu napisem sta i kako.Za suplementaciju odvoji 7-8 hiljada mesecno,i sredi ishranu.kardio ne mora vise od 30 min dnevno 4-5 puta u nedelji,ali posle prvih mesec dana bi trcao 30 min sa promenama ritma, a teretana 5 puta,svaka grupa misica posebno jer tek pocinje,s tim sto bi prve dve nedelje i poslednje 3 radio kruzni trening.Sa pravim odmorom(san 8 sati nocu i 1 h danju) skinuce svaki gram viska i nece izgubiti ni gram misica.Ne pricam ja ovo napamet,vec sam i sam januar,februar i mart radio to,posto sam povredio nogu i ceo oktobar lezao i ugojio se 7 kg,sve sam skinuo za dva meseca i sa 18% Body Fat skinuo na 11%.Imao sam 44,9 kg misica(merio na vagi koja meri i BF,kg,misicnu masu),a posle tri meseca 45,7,nisam mnogo dobio misica,ali sam dobio a bio na dijeti. ;)

Salo se skida znojenjem, a znojenjem se takodje skida i misicna masa. Salo na stomaku krece da se topi tek nakon 20 minuta trcanja, tako da ce tesko da dobija na misicnoj masi i da skida salo istovremeno. Morace da odvoji sto evra za kreatin i protein mesecno. I na ishrani da poradi, da smanji sokove, slatkise, da jede kvalitetno meso......Vodu minimum 2.5 litra da unosi u sebe, a ako pije kreatin i vise!

Back