User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Takva gradja ne privlači devojke.
Muškarci nakon tog tretmana jedino bivaju sami sobom privučeni.
budu se kaze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da oboje gresite, rekao bih da je oko 4.5 godina neka realna cifra bez steroida..
Slozio bih se sa Bwacom...mada se dosta ulozenog truda rekao bih da moze onako da se uradi i za 3 i po god... tj. cini mi se da bih ja mogao za to vreme onako da se uradim...
Probaj pa nam javi![]()
Nem' volje...
Zato je lik smuvao 2300 devojaka? Bravo. Ima 22 god, tako nesto...
Takva gradja ne privlaci prosecne devojke...to se slazem![]()
budu se kaze!
Devojke koje znam, što kažeš prosečne, normalne devojke ovo ne privlači.
Srpski continuous.
Devojke koje znam, što kažeš prosečne, normalne devojke ovo ne privlači.
Srpski continuous.
Pa mislis da on trazi normalne prosecne devojke? Pogledaj mu klipove na Youtube-u![]()
Ne mogu, gadan je, ni m od muškarca.
Ali mi ovde pričamo o tome kakvu gradju devojke vole, i ovo tvrdim u većine devojaka koje znam. (:
Lol...fora je u tome sto to nisu extra zgodne devojke...mrzi me da se raspravljam![]()
Ne mogu, gadan je, ni m od muškarca.
Ali mi ovde pričamo o tome kakvu gradju devojke vole, i ovo tvrdim u većine devojaka koje znam. (:
to sto ti ovde pricas.. ne mora da znaci da je tacno, kad bi ga videla uzivo, i ako bi te dovoljno zabavio siguran sam da bi mu dala sansu.. Ovo pricas ovde mozda napamet, jer ga ni ne poznajes, i mislis da je kreten ili sta vec..
to sto ti ovde pricas.. ne mora da znaci da je tacno, kad bi ga videla uzivo, i ako bi te dovoljno zabavio siguran sam da bi mu dala sansu.. Ovo pricas ovde mozda napamet, jer ga ni ne poznajes, i mislis da je kreten ili sta vec..
pazi ako nisi 100% disciplinovan ceo zivot ti nije dovoljan da postignes to...i mislim da je 6 tacna cifra, al kako hocete...Pogledaj na fejsu Alex Carneiro, on trenira 6-7 godina s kreatinom itd, ali bez steroida...i naravno 100% disciplina....plus se takmici za ON tako da ima koji god hoce supplement..........