Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

Pa biftek je svakako do jaja , moš ga i živog jesti kao karpaćo , samo što košta 1500 din kila , a piletina je ok , jedino ribu ne podnosim . Ja sam u isto u poslednje vreme malo počeo da se zdravije hranim , ubile me mesne preradjevine , vreme svinjokolja , masni sirevi i slatkiši , a i alkohol i opijati baš ne pomažu .:sad2: Pa sam se morao odreći nečega , naravno izbor je pao na tešku hranu . :mrgreen:

sigurnost- materijalna za nj i njene mladunce,sigurnost ugleda tj postovanje jer je sa nekim ko ima ugled u drustvu i taj ugled se delom prenosi i na nju ili pak zasticenost od drugih zivotinja tj fizicka snaga.
zdravlje- osim fizickog (da ne izgledas deformisano,predebelo ili premrsavo) i psihicko zdravlje,znaci neki optimizam,vedrina,bez mracenja jer ako si ti zdrav,bice i bolji porod. Prirodna selekcija.
inteligencija-humor,svestranost,mogucnost da je intelektualno pobedis tj iznapusavas.
kita-barem da si u okviru proseka
eto,ne bitno je koliko si visok,koliko si lep,da li imas bicepse velike ili male,bitno je da izgledas zdravo.Ljudi kada su u vezi ako su fizicki zdravi,deluju zdravi i psihicki jer se prazne nervoze i stresa seksom i zato su zeneke i muskarci u vezi privlacniji drugima.

Ako joj pogadjas G tacku, ima da dobije trajno slepilo za sve tvoje deformitete, kako fizicke, tako i psihicke...Ali i ovo je tacno.

i na kraju po Userovoj teoriji, ja sa 192 cm , 95 kg misica i koje kilo preostalog sala, bih trebao da budem strasno popularan i trazen kod devojaka? e pa nije tako....... ribe uglavnom furaju likove iz BMW, makar oni imali 130 kila nzm cega i tako dalje, i ko sto neko rece ili im nadji G tacku, il skupljaj lovu - na to se sve loze

i na kraju po Userovoj teoriji, ja sa 192 cm , 95 kg misica i koje kilo preostalog sala, bih trebao da budem strasno popularan i trazen kod devojaka? e pa nije tako....... ribe uglavnom furaju likove iz BMW, makar oni imali 130 kila nzm cega i tako dalje, i ko sto neko rece ili im nadji G tacku, il skupljaj lovu - na to se sve loze

A po cemu biraju ko moze da im nadje g tacku ? Po boji pertla ?

Vat d hel? ej bre,ko je vas ovlastio da otvarate teme u moje ime? :tiganj:

@gema naucno dokazano (od strane mene) da u grad izlazi samo najveci olos i klosari. Barem sto se nasih malih sredina tice,mada KG nije mali i ima bolji zivot nego Valjevo. Sam sljam izlazi tako da tih 70% je u stvari 5-10% realne brojke.

Izlazi i creme de la creme! Al' na bolja mesta :lol:

Pa ribe glumataju pri izlascima...narocito u sredini kakva je Srbija...odvojis je 1 na 1 i to je drugo vec :zaljubljena:

ovo nema veze sa vezom. Nikada drugarica nece napustiti svoje drugarice,osim ako ih je neparan broj. Ako su paran broj onda nema sansi jer ce neka od drugarica da ostane sama,toj sto je muvas ce isto tako biti glupo da ostavi svoju drugaricu,a ako sa i ovim drugima ne pricas one ce namerno tu sto je muvas da odvuku u wc ili napolje ili ce da te sabotiraju.

Back