Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

pa da,pola bildera su gej. Radije bi videli dobro definisanog i nabildovanog lika,od zgodne devojke. Idu tamo po teretani pipaju jedni drugima dojke,kao fol vidi brate ala sam uradio grudi,pipi,mirisu znoj i stezu se pred ogledalima. Najveca je guzva pred spravom koja je pred ogledalom. Nezaobilazna spika je leti kad dodju u teretanu,jao brate bio sam jutros na bazenu,gledam sve likovi mlitavi ili debeli,nijednog nema da je dobro gradjen,ja i Marko jedini da smo dobro gradjeni,ostali uzas. Skoro da ribe i ne pominju,isli na bazen da gledaju muskarce. Gejevi.
A od testosterona naposina,vinstrola i sličnog im se poremeti i hormonska ravnoteža ,pa pre ili kasnije počnu da se krpe u nabildovane guze . :mrgreen:

Kakvu ljubomoru. Bio sam u teretani 5 meseci,sve majmun do majmuna. Pricaju samo sa onima koji su veci od njih,lizu bulje jedni drugima,jao brate koliki si,kako si se uradio i sl fore. Idu po diskotekama i bazenima i namerno se skidaju da bi se qrcili. Pogledas samo slike kakvi su predhodno bili,mahom su svi bili zgoljavi,uradili su se dobro ali ne mogu da prekinu jer su kompleksi jaci pa se izdeformisu kao ovaj lik na slici.
regretful_bodybuilder-282_0.jpg

vidjao sam i ovakve degene.

Useru :lol: Poredis profesionalne bildere sa nama koji rekreativno vezbamo radi "fitnessa" a ne "bodybuildinga"...I jos stavljas sliku lika koji trenira verovatno oko 20+ godina i cepa steroide ko 2 i 2...Ajde malo smiri strasti...i ljubomoru :roll: Bodybuilding je nesto sasvim drugo...i ljudi ne zele da budu takvi :roll: Sad sto su tebe tretirali ko kretena u teretani, pa je to ostavilo komplekse, *** :mrgreen:

Bash tolike si video? :lol:

Inache, je*iga zapala ti losha ekipa u teretani... ja dok sam zalazio tu sve kul likovi bili ovi shto oce da prichaju sa tobom sprdaju se neshto i tako to a vecina samo dodje sa nabijenim slushalicama od mp3-a u ushi i radi svoj posao ne gleda nikoga.

Znachi sve normalni ljudi.

Nego... pipni rame! Predji rukom preko tricepsa, vidi koliki je! :teretanko:

:lol:

Shalim se ali ti kompleksi su zapravo dobra stvar... nateraju choveka da promeni neshto.

Mnogo bolje ako si nikakav da imash komplekse pa posle da nemash nego u startu da nemash pa da ostanesh nikakav... :D

Meh, nebitno... nego kad' cemo na zenba? :mrgreen:

Najbolje da je video "ovakve" :roll: :hahaha: Pa ovaj na slici je neki idiot, a on prica ko da su svi u teretani takvi, jer se decko ne razume u fitness i nutricionizam...da svako moze da bude razvijen, bio bi...rad i trud, rad i trud...i dobra ishrana :zaljubljena:

Ovo je na onu foru, pitas curu sto nece malo u gym - "Necu da imam velike misice"...Facepalm. Pa neces imati velike misice, kozo :mrgreen:

Pa nije zato shto je to nemoguce maltene... 99% sam siguran da je ovo gore fotoshop.

Heh, najjache je to kad mi kazu ljudi... i to neki mali smeshni likovi obichno... "necu da idem u teretanu da budem ko shvarceneger!"

Pa... necesh biti? :lol: Mosh trenirash ceo zivot prirodno nikada necesh biti ko Shvarc svejedno...

Zanimljiva slika:

BeforeandAfterSteroids.jpg

Sandowa, najjachi chovek svog vremena... to mu dodje neki prirodni maks, znachi bez steroida.

Pored njega Arnold, najveci obim bicepsa u trenutku dok mu je karijera bila u vrhu... steroidash, ok, al' i pored svih steroida da bi neshto ovako napravio treba i genetika, dobra ishrana, puno truda...

Vecina ljudi (90% da lupim) iz teretane izgleda sasvim normalno...

Uglavnom ce neke ribe reci da se ne pale na misicave tipove(kad kazem misicave, mislim da ima izrazene misice, ne da su nabijeni kao ormari). Ali realno, svaka ce da ode sa njim u krevet kada je pogleda.
Pa to isto kao da ti musko kaze kako nikad ne bi ***** kurvicu koja nosi air max i slusa Jelenu Karleusu, a prvi bi je povalio da mu pizdu pokaze.

ja kazem da nece i smem da garantujem zivotom.

E da je tako...ima jedan lik kod mene, dobar je decko, ali nije predobar tj. nije bolji od ostalih, prosecan je...a ogroman je, vecinom genetika, ishrana, proteini...i svaka, ali bukvalno svaka riba iz grada bi bila sa njim...pricajte vi sta hocete, ali dok u novinama izlaze nabudzeni likovi i po filmovima iste takve prikazuju kao super heroje svaka pica ce se vatati na takve, jednostavno im je to u glavi zbog tv-a...zato ne valja gledati tv po ceo dan...:P

Back