Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

ne, žemske ne volu mršave...prevarijo si se, juzeru

žene volu testosteron, i to mnogo testosterona

symptoms-high-testosterone-levels-men-200X200.jpg

:zper:

ne svidja mi se njegova glava, ali ostatak može da prodje :super:

Haha...prirodno ne moze da bude taj tvoj momak kao lik gore okacen...Sorry, but that's bullshit :lol:

pa dobro, nije da nije vežbao, doduše nije to bila teretana, zato i kažem samo malo definicija, kad je neko prirodno lepo gradjen,
vežba mišiće da ima snagu a ne čisto da bi izgledao kao ovaj gore, to je onda pun pogodak jer mu ostaje mišićna masa pa i da se ugoji,
brzo bi se vratio na staro vežbom.. doduše moj bivši sutra puni 30 godina :lol:

pa dobro, nije da nije vežbao, doduše nije to bila teretana, zato i kažem samo malo definicija, kad je neko prirodno lepo gradjen,
vežba mišiće da ima snagu a ne čisto da bi izgledao kao ovaj gore, to je onda pun pogodak jer mu ostaje mišićna masa pa i da se ugoji,
brzo bi se vratio na staro vežbom.. doduše moj bivši sutra puni 30 godina :lol:

30 godina, piletina...:lol: Pa misicna masa ostaje pa ostaje, opet zablude :mrgreen: Narocito nekom kao ovom gore, vidi se da nije steroidlija or something like that. Isti efekat ce imati kad prestane da vezba kao taj "prirodno lepo gradjen". Nego, postavi se ti :mrgreen:

30 godina, piletina...:lol: Pa misicna masa ostaje pa ostaje, opet zablude :mrgreen: Narocito nekom kao ovom gore, vidi se da nije steroidlija or something like that. Isti efekat ce imati kad prestane da vezba kao taj "prirodno lepo gradjen". Nego, postavi se ti :mrgreen:

ne mogu, volem da sam anonimna. :rumenko:
a naravno da neće da ti ostane mišićna masa ako smršaš ili totalno obustaviš bilo kakvu aktivnost.
samo kažem, lepa gradja duže traje ;)

ne mogu, volem da sam anonimna. :rumenko:
a naravno da neće da ti ostane mišićna masa ako smršaš ili totalno obustaviš bilo kakvu aktivnost.
samo kažem, lepa gradja duže traje ;)

Pa svako gubi misicnu masu ako smrsa :rumenko: :D Sem ako se ne naroka glutaminom i BCAAs pred trcanje svaki put i tako smrsa, onda ce relativno zadrzati misicnu masu i poboljsati definiciju :lol: Anyways, who cares...

Eh kad smo kod visine... Zasto me mnogi smatraju visokom, a imam jebenih 168? :think:

Zato što žele nešto od tebe

to nešto se nalazi negde na polovini tvoje celokupne skromne visine

to nešto je malo, nežno, i vrlo osetljivo na dodir, plače kad se uzbudi, a ponekad povraća i krv

to nešto je... to nešto je...

ko pogodi, dobija komad praslinga za bajram

Back