gost 223698
Domaćin
- Poruka
- 4.747
pa da,to, rekao sam fizika a mislio sam hemija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh kad smo kod visine... Zasto me mnogi smatraju visokom, a imam jebenih 168?![]()
Stivene, nema još devojaka za tebe... tvoja strast sad samo prema fizici mora biti usmerena
E sad
Znaci da se okanem ove sto je merkam samo zbog fizike i hemije![]()
Eh kad smo kod visine... Zasto me mnogi smatraju visokom, a imam jebenih 168?![]()
ne, žemske ne volu mršave...prevarijo si se, juzeru
žene volu testosteron, i to mnogo testosterona
![]()
![]()
ne svidja mi se njegova glava, ali ostatak može da prodje![]()
Kako li ti izgledas da nam je znati![]()
pristojno, što pitaš?![]()
'nako, valja znatiCek cek...okaci se na topic dole da vidimo kako bi ti stajao ovaj gore
![]()
taj gore da ima malkice šira ramena podsećao bi na mog bivšeg, doduše ovaj nije bio bilder nego prirodna snaga, malo samo definicija i super mi je išao uz mene
(ko što reče ono dete iz kefalice)
Haha...prirodno ne moze da bude taj tvoj momak kao lik gore okacen...Sorry, but that's bullshit![]()
pa dobro, nije da nije vežbao, doduše nije to bila teretana, zato i kažem samo malo definicija, kad je neko prirodno lepo gradjen,
vežba mišiće da ima snagu a ne čisto da bi izgledao kao ovaj gore, to je onda pun pogodak jer mu ostaje mišićna masa pa i da se ugoji,
brzo bi se vratio na staro vežbom.. doduše moj bivši sutra puni 30 godina![]()
30 godina, piletina...Pa misicna masa ostaje pa ostaje, opet zablude
Narocito nekom kao ovom gore, vidi se da nije steroidlija or something like that. Isti efekat ce imati kad prestane da vezba kao taj "prirodno lepo gradjen". Nego, postavi se ti
![]()
ne mogu, volem da sam anonimna.
a naravno da neće da ti ostane mišićna masa ako smršaš ili totalno obustaviš bilo kakvu aktivnost.
samo kažem, lepa gradja duže traje![]()
Zato što žele nešto od tebe
to nešto se nalazi negde na polovini tvoje celokupne skromne visine
to nešto je malo, nežno, i vrlo osetljivo na dodir, plače kad se uzbudi, a ponekad povraća i krv
to nešto je... to nešto je...
ko pogodi, dobija komad praslinga za bajram
dupe. Did i win?
O ne, kako si samo pogodio...