gost 367210
Poznat
- Poruka
- 9.236
pogresno tumacis, pa pogresno i zakljucujes
ozbiljno? ti dakle voliš kad nije sve po tvom? osećaš se dobro kad si primorana na nešto što ti ne bi bila prva opcija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogresno tumacis, pa pogresno i zakljucujes
))ne mora da znaci da sam na nesto primorana ako nije sve po momozbiljno? ti dakle voliš kad nije sve po tvom? osećaš se dobro kad si primorana na nešto što ti ne bi bila prva opcija?
ne mora da znaci da sam na nesto primorana ako nije sve po mom
ljudi dobrovoljno pristaju na ustupke u kvalitetnom odnosu i to je OK
odnos je saradnja, zajednistvo, nije problem da se cine ustupci dok je dobra volja sa obe strane prisutna i dok postoji ravnoteza
odnos u kome je sve po zelji jedne osobe sigurno nije zdrav, a kamo li idealan
kada sam pomenula odnos u kome ti je dobro, mislila sam na odnos u kome si voljen i postovan, u kome si sa osobom koja je fer, jednako spremna na kompromise i sa kojom osecas zajednistvo
takav odnos ljudi prirodno cuvaju, jer su srecni u njemu
kada pominjem kompromise, postoje stvari u kojima se moze popustati i u kojima ne
u dobrom partnerskom odnosu, ljudi imaju ista ocekivanja kada su u pitanju te najvaznije stvari, jer inace ne mogu da opstanu zajedno, a sve ostalo je stvar dogovora
i šta bude kad se ne postigne dogovor?
))nekad popusti jedno, nekad drugo, kao i u svim odnosimai šta bude kad se ne postigne dogovor?
nekad popusti jedno, nekad drugo, kao i u svim odnosima
kako drugacije?
tako je i u prijateljstvima i u brakovima, vezama...
ja stvarno ne znam oko cega se sporimo
ako je znacajna, zivotna stvar..ode sve po *****. jer cak i ako pristanesh na nesto sto neces, to se lose odrazi na odnos.i šta bude kad se ne postigne dogovor?
upravoako je znacajna, zivotna stvar..ode sve po *****. jer cak i ako pristanesh na nesto sto neces, to se lose odrazi na odnos.
zato mozes imati normalan odnos samo sa lsicnim sebi.
a ako su neke gluposti u pitanju..pa malo, suzbijesh sujetu, ili on suzbije, i to je to..
Nadji neku normalnu, bices prijatno iznenadjen.Žene ne popuštaju.Zaobilaznim putevima pokušavaju da sprovedu što su zamislile i uz put traže priznanje da su(uvek) u pravu.
Navikao sam da je takvo ponašanje normalno, previše ima takvih.Nadji neku normalnu, bices prijatno iznenadjen.
dovoljna je jedna da ti promeni misljenje.Navikao sam da je takvo ponašanje normalno, previše ima takvih.
bas je osvezavajuce procitati ovako argumentovan komentarpuna tema razvedenih tetki koje sve znaju kako treba i super je
naravno nisu one bile problem nego pu barabe neke

Sve omladinci spremni da (na)stradaju.Što volim kad vidim ovu mlađu muškadiju na ovakvoj temi, sve kao nešto prckaju i podhebavaju, a zapravo upijaju kao sunđeri.![]()
Ispravices me ako gresim......imam osecaj da je sve to vrlo diskutabilno i da neretko vise osoba istu stvar vidi razlicito jer gleda iz licnog ugla...sto je pretpostavljam i normalno ali nikako nije aksiom sta se tu zapravo desava...
...cim uzmes da pogledas motive nesto skripi...dvoje dece, jedno dete je dete razvedenih roditelja, drugo se ceka, svako ceka dete sa ushicenjem, voleo majku vise ili manje tada je verovatno volis, u trudnoci...sta moze bivsi partner da oseti...da je zamenjen, ne mora da voli ni najmanje bivseg muza ali makar spram deteta mora da ima neku gorcinu jer njeno dete sada gubi deo cak i odvojene porodice, sada su tamo negde maceha, otac i nova beba koji grade dom...i sta je najlakse pomisliti - on nju ne voli, to zapravo nista ne valja...mislim da su to mehanizmi odbrane...sto opet ne znaci da sam ja u pravu ali to mi je proslo kroz glavu...
dajte ljudi, ko jos zene shvaca ozbiljno, to ludo, iracionalno))

Nadji neku normalnu, bices prijatno iznenadjen.
Ako tvoj bivsi moze iskreno da se raduje tvojoj sreci, zasto moja drugarica ne moze da se raduje sreci svog bivseg?
Narocito ce biti ljubomore medju ljudima koji su jedva docekali da se ratosiljaju jedno drugoga.
meni je to debilno...ako se tolko mrze i ne vare se i jedva cekali da se rastanu, za koji moj ima da budu ljubomorni...treba da budu sretni sto je svako nasao nekog drugog.

O tome i pisem. Sada se razumemo![]()
nem' veze 
Ako neko planira da ima decu, svakako da je pozeljno da porodica bude na okupu.
- - - - - - - - - -
Decu ne odgaja samo majka.
Ako je otac normalan, imace jednaki uticaj na dete.
Za dete je najbolje da ima ravnotezu, oba uticaja.
Odgovornost majke i oca za vaspitavanje i cerki i sinova je ista!
- - - - - - - - - -
Ovo je skroz netacno!
- - - - - - - - - -
moze da se zivi i u misjoj rupi u strahu od bilo kakvog zivotnog rizika i da se iz te rupe kuka i gundja kakvi su drugi
ne nalece se bas slucajno na nekoga
ima to i te kako veze i sa tim ko smo i kakvi smo mi, samo sto je lakse svaliti odgovornost na druge