kakvi ste

Pa ne znam, nekako. Pamtim samo lepe dane. :)
ono kao lep je osećaj zaljubljenosti? one nesanice i noći pune maštanja, isčekivanja, nadanja
oni leptirići u stomaku kad ugledaš predmet obožavanja i glupa nespretnost koja se javlja tada, nemogućnost da se normalno ponašaš ili izražavaš
ono preispitivanje sebe i povremeni osećaj mržnje prema sebi jer obožavaš nekoga ko nikada neće biti tvoj
hm pa neka fala : )

ono kao lep je osećaj zaljubljenosti? one nesanice i noći pune maštanja, isčekivanja, nadanja
oni leptirići u stomaku kad ugledaš predmet obožavanja i glupa nespretnost koja se javlja tada, nemogućnost da se normalno ponašaš ili izražavaš
ono preispitivanje sebe i povremeni osećaj mržnje prema sebi jer obožavaš nekoga ko nikada neće biti tvoj
hm pa neka fala : )
A znaš šta je meni pomoglo? Pošto je noć kritična, ja kad legnem zamislim da on leži pored mene i da smo zajedno i uspavam se. Zamislim da me voli i da je sve OK. Probaj. ;)

Pa živi se život, najnormalnije. Ne stvarno, ja kad sam to otkrila u svakoj situaciji zamislim šta želim da je tako i smirim se. Sad, svako ima svoje načine. Ja ne mogu da iščupam srce i da ga stavim u fioku.
Problem je sto to nije srce,a svakako treba da se iscupa.
Covek ima nezadovoljenu potrebu.Mastarija mu pomaze da je olaksa i to je korisno.Sve dok mastarija ne pocne da kontrolise njega,umesto on nju,onda pocinje da mu ozbiljno steti.
Treba more vremena i rada da objasnis sebi da te tvoj rodjeni mozak samo zajeb.ava.
Ne samo sto nije slatko,nego je vrlo opasno.Jer na kraju covek sam sebe sabotira da zadovolji nezadovoljenu potrebu u realnosti,sto je u stvari cilj.

.. kad se zaljubite?
ostajete isti, postanete ludji, gluplji, možda pametniji, proračunatiji, opušteni ili previše stisnuti, realni ili vam je sve bajka, strpljivi ili srljate, srećni ste ili uplašeni, ovo ili ono, ovakvi ili onakvi...
ja sam uglavnom budala i sve sjebem, avi?

Luda sam, rizična.. Da se ne obuzdavam, zalepila bih se za njega i ne bi se pomerala, osim da ga nahranim i ....

Nije dobro. Sreća je što umem da se kontrolišem.

Ne bih znala,ne vezujem decu za sebe.Deci je neophodno da imaju i druge ljude u zivotu,kako bi videli da postoje razliciti odnosi i razliciti pogledi na svet.
Zanimljivo,to je jedini odnos koji nije uslovljen dvosmerno,jer tako prirodno i treba da bude

Back